Wie ben jij van Pretty Little Liars?

Pretty Little Liars is volgens mij nog niet in Nederland uitgezonden op televisie.. Maar het is zó leuk!

Het verhaal gaat over vijf vriendinnen: Alisson, Aria, Emily, Hanna and Spencer. Na een sleepover van de vriendinnen verdwijnt Alison, de 'leider' van de vriendengroep plotseling.
Een jaar gaat voorbij en de meiden groeien uit elkaar. Tot op de dag waar ze te horen krijgen dat Alisons lichaam gevonden is. Alle meiden krijgen nu plotseling smsjes van de mysterieuze 'A', die op een of andere manier al hun geheimen, die alleen Alison wist, weet.


In Amerika is net seizoen 2 begonnen van de serie.

Mogelijke uitkomsten

Alison DiLaurentis (360 x uitgekomen)

Alison DiLaurentis, de perfecte maar tegelijk manipulerende Queen Bee.
Jij wilt graag de touwtjes in handen hebben, je bent zelfverzekerd, bitchy en weet wat je doet. Alles moet op jouw manier, en ookal lijkt het zeker niet zo. Toch bedoel je de dingen die je doet goed.
In de serie is Alison degene die vermist raakt, ze is de leider van het vriendengroepje, die de rest van de meiden eigenlijk allemaal bij elkaar heeft gebracht.

Aria Montgomery (874 x uitgekomen)

Aria Montgomery, een onafhankelijk meisje.
Je bent slim en wilt graag experimenteren met dingen. Je laat je gevoelens niet overheersen, en bent er voor je vriendinnen.
In de serie is Aria degene die als eerste een smsje krijgt. Ze is heel knap en krijgt een relatie met een (superknappe) leraar bij haar op school.

Spencer Hastings (575 x uitgekomen)

Spencer Hastings. Je bent een ambitieus meisje, en laat jou niet snel vertellen wat te doen. Je bent sophisticated, dapper en slim.
In de serie is Spencer degene die dapper genoeg is om op te staan tegen de manipulatieve praatjes van Alison. Spencer heeft moeite met de relatie tussen haar en haar 'perfecte' zus Melissa.

Emily Fields (905 x uitgekomen)

Emily Fields.
Je bent een harde werker en heeft vaak dingen over voor anderen. Je kan soms met jezelf in de knoop zitten, en je hebt je onzekerheden. Toch ben je een superslimme en aardige meid.
In de series is Emily stiekem verliefd op Alison geworden. Haar gevoelens voor Alison heeft ze nooit aan iemand verteld... Emily is erg ambitieus en een goede zwemmer.

Hanna Marin (1019 x uitgekomen)

Hanna Marin.
Je bent iemand die graag populair wilt zijn, en er bij wilt horen. Toch kan je van binnen best onzeker zijn soms. Maar met je grappige en scherpe opmerkingen, en je typisch meisje-meisje uitstraling sla je je er wel doorheen.
In het begin van de serie is Hanna het onzekere, dikke meisje dat heel graag zoals Alison wil worden. Een jaar later is Hanna een stuk afgevallen en inderdaad hét nieuwe populaire meisje op school geworden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • MrsFitz

    Aria! (H)

    6 jaar geleden
  • EmmaSwanx

    Ik ben Aria (H)(Y)

    7 jaar geleden
  • LovePLL

    Ali! Ben ik bij alle quizzen:)

    9 jaar geleden
  • Medici

    Deze quiz is écht voor mij xx
    Aria Montgomery

    9 jaar geleden
  • JustMelissa

    Alison ;P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?