wie ben jij van disney?

ik denk dat het tussen deze disneyfiguren gaat:
- doornroosje
- assepoester
- ariel
- belle
- pocahontas
- mulan
- jasmine
en nu maar uitvinden wie jij bent. :)

Mogelijke uitkomsten

Pocahontas (128 x uitgekomen)

Je hebt een vrije geest, en bent altijd zoals jij wilt zijn. Je houdt van de natuur, en van vrijheid. Je zal je waarschijnlijk ook niet zo snel aan iets vastklampen wat niets voor jou is.

Jasmine (238 x uitgekomen)

Je bent loyaal. En ook een beetje eigenwijs, je zou het einde van de wereld bezoeken om te bewijzen dat jij gelijk hebt! Je laat nooit iets in de weg staan, tussen jou en je dromen.

Assepoester (29 x uitgekomen)

Jij werkt hard, en klaagt maar weinig. Je vertrouwt mensen altijd, en ziet het mooie van ze in. Maar je moet wel oppassen dat mensen je niet gaan gebruiken. Je bent mooi, van binnen en buiten, en dat moet je soms nog even uitvinden. Toch, als je dat gewoon accepteert, zal je vast iemand vinden die echt van jou houdt.

Ariel (50 x uitgekomen)

Je bent prachtig, maar soms wat naief. Je bent ook erg nieuwsgierig, en probeert altijd het goede te doen. Daarmee verwacht je dat andere mensen dat ook doen, maar niet iedereen is zo. Je kunt genieten van de kleine dingen in het leven.

Belle (91 x uitgekomen)

Je bent sterk en diep, en leeft niet voor de kleine oppervlakkige dingentjes in het leven. Je ziet altijd het goede in mensen, en beoordeelt niemand op het uiterlijk. way to go!

Doornroosje (101 x uitgekomen)

aaah, the sleeping beauty. Mensen verwachten meestal veel van je, en je probeert iedereen tevreden te houden. Maar eigenlijk wil je ook gewoon een keertje helemaal jezelf zijn, zonder te doen wat andere van je willen.

Mulan (258 x uitgekomen)

Je bent moedig en dapper, je komt op voor de zwakkere in onze maatschappij. Als andere zeggen dat jij iets niet kan, laat jij ze het tegendeel zien. Je bent een tikje eigenwijs en laat je niet graag de les lezen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (43)

  • powergirlalyssa

    yeah doornroosje

    9 jaar geleden
  • iGijs

    Je zou Tiana en Rapunzel moeten toevoegen! Zij zijn ook Disney prinsessen...

    1 decennium geleden
  • cynderxxx

    pocahonthas(yeah)

    1 decennium geleden
  • lovejapan

    mulan

    1 decennium geleden
  • kimita30

    jasmine(hoera)(hoera)(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?