Harry Potter kennis quiz (alleen voor de ware experts!) niet spieken tijdens het maken!!

ik was een beetje aan het surfen op zoek naar een Harry Potter quiz, maar ik vond alleen maar welk-Harry-Potter-karakter-past-bij-jou quizzen en twee heel slappe kennisquizjes met oermakkelijke vragen. Dus ik dacht, voor de Die-hard fans onder ons die hele bladzijden Potter achter elkaar kunnen opzeggen ga ik een lekker moeilijke quiz maken. ik hoop dat hij moeilijk genoeg is. Het is niet het niveau van het Lexicon ofzo, maar ja, dat zit er kennelijk ook niet in voor mij. Dat is best vernderend weet je. waarschijnlijk ben ik de duizendste Harry Potter-fan die het meemaakt, maar je denkt gewoon, kom, ik lees een stukje in dat boek en ik kijk hoe ver ik kom, en dan kom je erachter dat je alleen maar vraagtekens ziet als je in dat boek kijkt.
Ik maak deze quiz zonder enige hulp uit de boeken of het internet, dus alle kennis komt echt uit mijn hoofd.

ik raad je aan om eerst de vraag te lezen, dan na te denken wat je antwoord zou zijn en dan te kijken welk antwoord daar het beste op aansluit. dat werkt het beste.

veel plezier!!

Mogelijke uitkomsten

lezer en daar stopt het bij (23 x uitgekomen)

oké, het feit dat je deze quiz doet, getuigt dat je de Harry Potter-reeks heb gelezen, maar daar blijft het ook bij. de fijne details weet jij niet, laat staan onbelangrijke personages of verdwaalde opmerkingen die uitwijzen hoe erg JK Rowling de Harry Potter wereld meebeleefd. Je vind de boeken misschien leuk, maar een ware kenner ben je niet. Is niet erg, blijf lekker genieten van de boeken en misschien wordt je ondertussen ooit nog een expert.

jij hebt de boeken niet gelezen hé? (63 x uitgekomen)

hé wat moet jij in deze quiz? jij hebt geen flauw idee wie Hermelien Griffel is, laat staan iemand als Severijn Zonderland. HSS HSS Scheer je weg uit deze quiz, bedrieger!!
Geintje

jij bent een goeie fan! (73 x uitgekomen)

Jij weet hartstikke veel van Harry Potter!
je bent misschien geen Lexicon schrijver ofzo, maar goed, dat ben ik ook niet en je mag trots zijn op je kennis!

HP in vermomming! (1204 x uitgekomen)

WOW

Jij bent de enige echte Harry Potter! jij weet álles van de boeken&co. het is bijna eng hoeveel jij weet! sommige lachen je misschien uit en zeggen dat je een leven moet zoeken en misschien moet je dat ook wel, maar ik vind je superknap! Heil u, grootmeester van de HP kennis!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • DaniqueLeeflang

    Hp in vermomming(cool)(nerd)(hoera)

    7 jaar geleden
  • Rocky123

    HP in vermomming(yeah)

    7 jaar geleden
  • LittleLet

    Hp in vermomming. Als ik eerlijk moet zijn was het niet zo moeilijk. Over sommige vragen moest ik wel even nadenken maar anderen waren zeer gemakkelijk. Leuke quiz, maar had het moeilijker verwacht.

    8 jaar geleden
  • Mistylover

    HP in vermomming ik heb voor de boeken van HP het brein van Hermelien Griffel
    (Y)
    (yeah)
    (dance)
    (nerd). Qua hp wel ja

    8 jaar geleden
  • Writex83

    HP in vermomming!!

    Kan je serieus zeggen dat ik die boeken al jaren niet meer gelezen hebt.
    En van de films heb ik het allerlaatste deel (van 7 het 2e deel) niet gezien.

    Love it

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?