Welk liedje moet jij luisteren als je liefdesverdriet hebt?

Liefdesverdriet is natuurlijk vreselijk, maar muziek maakt het vaak beter. Welk liedje zal jou helpen door dat diepe dal heen te klimmen, of juist even lekker weg te zakken in zelfmedelijden?

Mogelijke uitkomsten

Jason Derulo - Riding Solo (23 x uitgekomen)

Jij wil het liefst zo snel weer je oude zelf zijn. Hem/haar wil je vergeten, en je wilt niet meer aan het verleden denken. Sterker nog, jij probeert jezelf de hele tijd op te peppen dat je blij moet zijn dat je van hem/haar af bent! Daar zal dit vrolijke feelgood liedje je vast bij helpen.
Second opinion: Kelly Clarkson - Since You've Been Gone.

A Fine Frenzy - Almost Lover (0 x uitgekomen)

Je zit niet meer lekker in je vel, en eigenlijk zou je het liefst non-stop op je kamer huilen. Begrijpelijk, want dat is heel normaal als je liefdesverdriet hebt. Natuurlijk moet je je weer beter gaan voelen, maar om even alles er uit te huilen kun je dit liedje zeker op repeat zetten ;)

Celine Dion - Because You Loved Me (14 x uitgekomen)

Het motto: Don't cry because it's over, smile because it happened geldt zeker voor jou. Ergens weet je dat je er sterker uitkomt en dat diegene je erbij geholpen heeft. Dit liedje beschrijft jouw gevoelens voor een groot deel.
Second opinion: Charice - Thank You.

AHMIR - Come Back (5 x uitgekomen)

Zit er nog een kansje voor jullie in, denk je? Er komt een tijd dat je moet accepteren dat het er niet meer in zit. Maar als je echt gelooft dat het niet over is, kan je altijd nog een kansje wagen door dit liedje naar hem/haar te sturen.

LeToya Luckett - Don't Need You (21 x uitgekomen)

Jij bent er van overtuigd dat je hem/haar niet nodig hebt om door te gaan met je leven. Klasse! :-)
Second opinion: Christina Aguilera - Fighter.

Ke$ha - Goodbye (0 x uitgekomen)

Het is niet uitgegaan omdat jullie niet verliefd waren. Het is uitgegaan om een reden waartegen jullie beiden machteloos waren, en dat is hartverscheurend.. Even uithuilen met dit liedje.

Nikki - How To Break A Heart (22 x uitgekomen)

Lekker alles van je af schreeuwen, gooien.. Jij DOET en vergeet zo de pijn. Meebléren moet met dit liedje zeker kunnen. Volume op 10 ;)

Christina Perri - The Lonely (27 x uitgekomen)

Gewoon in je bed gaan liggen en luisteren naar de tekst. De tranen komen vanzelf, en dat kan goed voor je zijn. maar make sure dat je er wel weer overheen komt! (Voor tips, hulp.. kan je altijd een berichtje achterlaten.)

Eminem ft. Lil Wayne - No Love (1 x uitgekomen)

It's not your loss. It's theirs! Soms is degene om wie je huilt, je tranen niet waard. Scheld alles maar even lekker van je af :-)
Second opinion: Michael Jackson - Unbreakable

Bruno Mars - Only When You're Lonely (0 x uitgekomen)

Het is nog niet uit, maar je weet dat dat beter zou zijn. Dit liedje laat je dat misschien wat inzien, en geeft je het duwtje in je rug toe te geven dat hij/zij je niet waard is.

Katy Perry - Thinking Of You (6 x uitgekomen)

De relatie is misschien al een poos achter de rug. Misschien heb je al een nieuwe liefde.. maar blijft die ene persoon in je gedachten. Meezingen met dit liedje alleen in je kamer dus, en misschien wordt het tijd toe te geven dat je nieuwe vlam hem/haar niet kan vervangen, ook al zou je dat nog zo graag willen, en hoe perfect het ook mag lijken.
Second opinion: Kate Winslet - What If

Marco Borsato - Waarom Nou Jij (36 x uitgekomen)

Nederlandstalige muziek slaat toch het best op jouw stemming aan. Even niet nadenken, maar je laten meevoeren door de tekst. Waarom ben jij nou uit mijn leven?

Aviation - You Were My Everything (49 x uitgekomen)

Er vallen niet veel woorden aan vuil te maken; prachtig liedje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?