Welk dier ben jij?

Iedereen heeft lievelingsdieren en de meeste hebben ook wel een huisdier, maar welk dier past nou het beste bij jouw eigen karakter? Als je dat wilt weten doe dan heel snel deze quiz(Y)

Mogelijke uitkomsten

Een Paard (19 x uitgekomen)

Je bent elegant, bent goed in de omgang. Je hebt een uithoudingsvermogen en het liefste wil je de hele dag alleen maar dingen doen omdat je te veel energie hebt. Jij bent duidelijk:
Een paard

Een Leeuw (3 x uitgekomen)

Je hebt veel kracht, weet niet van ophouden en als je iets voor ogen hebt ga je er ook echt voor. Jij bent niemand anders dan een sterke leeuw die ervoor gaat!

Een Stokstaartje (9 x uitgekomen)

Jij bent snel, ben altijd heel alert, je geeft veel om je familie en vrienden die je dan ook beschermd. Jij bent overduidelijk een stokstaartje die veel om je vrienden en familie geeft!

Een Uil (3 x uitgekomen)

Je bent slim, betweterig en hebt altijd overal een antwoord op. Ook sta je altijd klaar voor je vrienden om ze in nood te helpen, jij bent niemand anders dan een wijze uil

De pinguïn (8 x uitgekomen)

Je kan goed tegen de kou, je houd van zwemmen en je kan niet zonder je familie. Jij bent een pinguïn!

Een gorilla (5 x uitgekomen)

Je bent misschien niet wat je op het eerste gezicht lijkt. Je bent stoer en zeker niet bang om voor jezelf op te komen als je met iemand problemen hebt. Jij helpt graag anderen en neemt het ook altijd voor ze op. Jij bent een stoere gorilla.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?