Horoscoop; juli 2012

Het is belangrijk om te weten dat ik niet echt helderziend ben. Ik heb alleen een grote fantasie. Als er dingen uitkomen, is dat waarschijnlijk puur toeval! Het is meer als een grap bedoeld. Verder toch veel plezier met je horoscoop, lol.

Mogelijke uitkomsten

Ram (3 x uitgekomen)

Vakantie! Je geluk kan niet op. Het schooljaar eindelijk afgerond en nu een paar weken rusten. Zet je hersenen vooral op nul en ga naar het strand! Pas op voor vliegers, de wind kan gevaarlijke spelletjes spelen.

Stier (4 x uitgekomen)

De vakantie is nog niet begonnen en je verveelt je nu al dood. Dat is jammer, want er is echt heel veel te doen. Ga een keertje het dorp/stad in en geniet van de vakantiesfeer. Ga niet als het regent. Er kan nog wel eens een paraplu komen aanwaaien.

Tweelingen (3 x uitgekomen)

Even het dorp in. Oh! Wat leuk! Pas op met je geld. Het groeit niet op je rug. En laat je niet verleiden door snacks. Als je niet veel doet deze vakantie, ben je niet meer helemaal top in een bikini. Ga lekker wandelen. Geen honden meenemen. Die eten je op.

Kreeft (6 x uitgekomen)

Pas op voor verbranden in de zon. Straks ben je nog zo rood als een Kreeft.

Leeuw (5 x uitgekomen)

Wees niet verlegen en maak vrienden op de camping / bungalowpark / waar je ook zit, misschien ziet er nog wel een zomerliefde tussen! (Als je al een vriend(in) hebt, zoek dan vooral NIET naar een zomerliefde, daar komt onheil van.)

Maagd (1 x uitgekomen)

Feest niet teveel. Je mag dan wel eindelijk vakantie hebben, maar dat is nog geen reden om je in coma te zuipen. Voor de mensen die niet drinken: feest ook niet teveel, want Red Bull is ook niet altijd goed.

Weegschaal (2 x uitgekomen)

Pas op voor (pinda) rotsen!

Schorpioen (1 x uitgekomen)

Je hebt eindelijk je loon weer binnen. Als ik jou was zou ik gaan shoppen, want alle zomerkleding is nu al in de uitverkoop. En de zomer is net begonnen!

Boogschutter (1 x uitgekomen)

Je zult iets vinden wat je al een tijd kwijt was.

Steenbok (2 x uitgekomen)

Ga het huis eens lekker uit! Daar gebeurt meer dan in huis. Misschien kom je nog wel iemand op je pad tegen.

Waterman (5 x uitgekomen)

Besteed meer tijd aan je hobby. Het kan verrassende gevolgen hebben!

Vissen (0 x uitgekomen)

Een dagje strand heeft veel in petto voor jou! Zoek en gij zult vinden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • CarAriLina

    wauw, super droog die van weegschaal! (Al moet ik zeggen dat mijn moeder de laatste tijd best vaak pindarotsen maakt.) i'm scared :O

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?