op welke sukkel lijk jij ?

gewoon doen war is hartstikke leuk vooral veur die kienderkes

Mogelijke uitkomsten

amber.. (17 x uitgekomen)

jij bent amber, een herseloze dombo die gelooft dat een schoen kan praten. altijd druk en valt geregeld van haar trap. is verslaafd aan coen en gerard way. en kraamt op alle mogelijke manieren onzin uit, veel plezier ermee.

janske.. (7 x uitgekomen)

jij bent janske, janske is een jacoby shaddix verslaafde, loopt altijd met 1 schoen aan en is verliefd op haar teennagels. zij likt haar oorbellen altijd af voor ze ze in dr oren stopt, en verteld soms dingen die niemand snapt.. wat een trentzetter.

coen.. (28 x uitgekomen)

jij bent coen, coen is een lekkerding met rare verschijnselen. het kan namelijk voorkomen dat hij terwijl die fiets in slaap valt. slim hoor! hij is verslaafd aan seks en schaamt zich daar totaal niet voor. hij gaat daarom ook midden opstraat zn vriendin dr tiet aflikken terwijl ze niks in de gaten heeft.. yeahh

steven.. (5 x uitgekomen)

jij bent steven, steven is een gestoord kind. hij rijdt graag met zijn fiets in de bosjes en is addicted to zijn oude mentor. hij vond het ook leuk om hem na te doen. en werd daar ook altijd voor gestraft. nu is hij opzoek naar zijn ome simon die alsmaar voor hem wegfietst. gerum arme stakker..

dimphy.. (10 x uitgekomen)

jij bent dimphy, dimphy is het ergste geval van allemaal.. het is misschien beter dat we daar niks over vertellen en daar zijn ook onmogelijk woorden voor te vinden. het is beter dat je even een psychiater gaat zoeken.. zo snel mogelijk..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • One_Umbrella

    ._. Kan er niet nog een uitkomst bij, like: Jij bent jezelf?
    Ik bedoel.................. Uhuh.....

    1 decennium geleden
  • COBYGASM

    jonge kanker wat lul jij ik lik niet aan mn oorbellen en ik haat teennagels en ik kraam geen onzin uit XD gij wel.

    1 decennium geleden
  • 12DORIEN12

    amber..

    jij bent amber, een herseloze dombo die gelooft dat een schoen kan praten. altijd druk en valt geregeld van haar trap. is verslaagd aan gerard way en coen. en kraamt op alle mogelijke manieren onzin uit, veel plezier ermee.

    haha watn onzinnnnnn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?