[PROLOOG] The Werewolves Under The Full Moon

Proloog.

Mogelijke uitkomsten

Het meisje. (4 x uitgekomen)

Hoi,ik ben dus Kim,Kim Silence. Ik ben 15 jaar oud en heb zwart haar en groen/bruine ogen en een lichte blanke huid. Qua lengte ben ik best lang,en daardoor lijk ik ook heel dun. IK hou van lezen en computeren. Ik hou veel van mijn ouders,ook al hebben ze weinig tijd. En ik hou veel van mijn vrienden en de natuur. Ik ben een meisje dat niet snel geheimen door vertelt,dus iedereen kan met zijn of haar geheimen bij mij terecht. Over mezelf ben ik erg onzeker,maar soms kan ik dat goed verbergen. Dit was ongeveer over hoe ik zo in elkaar zit.

Kijk ook even bij de andere uitkomsten en laat een reactie en stem achter.

De vreemde jongen. (9 x uitgekomen)

Hoi!,ik ben dus Jason,Jason Pure. Ik ben 16 jaar oud en heb zwart haar en donkerbruine ogen en een bruine huid. Qua lengte ben is best lang,en ik ben best dun omdat ik veel ren. Ik hou van lezen en muziek luisteren. IK hou veel van mijn familie en niemand komt tussen de band van mij en mijn familie. Ik ben iemand die niet graag over mijn verleden vertelt,omdat ik nogal een groot geheim heb. Onzeker ben ik niet,zeker niet,ook al denken mensen van wel. Dit was ongeveer een groot deel van mij over hoe ik in elkaar zit,ik kan je helaas niet alles vertellen.

Kijk ook bij de andere uitkomst en laat een stem en reactie achter.

Verhaal. (12 x uitgekomen)

Kim is een stil en verlegen meisje dat naar een oud en verlaten plaatsje verhuist omdat haar moeder een nieuwe vriend heeft en dus weinig tijd voor Kim heeft. Kim vind het niet leuke in het nieuwe stadje maar ontmoet al snel nieuwe mensen. Maar wat Kim erg verbaast is dat er een jongen aftand van har probeert te nemen terwijl zij juist vrienden met hem wilt worden. Waarom zou deze onbekende jongen aftand willen van Kim?

Kijk ook even bij de andere uitkomst en laat een reactie en stem achter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • kleinerozeolifa

    het verhaal

    7 jaar geleden
  • Western

    Omg,Geniaal liefje!(H)

    snel verder! <'33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?