7 minutes in heaven. *That's 70 Show

7 minutes in heaven. *That's 70 Show(krul)

Mogelijke uitkomsten

Eric Forman (11 x uitgekomen)

Je pakt een autosleutel uit het bakje. Je kijkt rond en Eric staat op. Meteen ben je zenuwachtig. Maar als hij dichter bij komt wordt je al rustiger. Hij pakt je hand en trekt je mee de kast in. De deur gaat dicht. Je ziet niks. Het is te donker. Maar je kan wel de mooie blauwe ogen van Eric. Je gezicht beweegt naar het zijne. Dan voel je zijn lippen op de jouwe. Een gelukkig gevoel overspoelt je. Je slaat je armen om zijn nek en zijn armen liggen om jouw middel. Je beweegt langzaam je lippen. Eric ook. Het voelt zo fijn om zijn lippen op de mijne te hebben. Hij streelt over je rug en kruipt dan met zijn hand onder je topje. Hij zakt door zijn knieën en kust zachtjes je buik. Dit lijkt uren te duren. Alsof de tijd stil staat. Dan wordt er op de deur geklopt. Je zucht. Eric ook. Hij geeft je nog snel een kus op je mond en zegt zachtjes "Zie ik je vanavond nog?" Jij: "Tuurlijk, ik haal alles uit de kast, haha" Eric doet de kast open en loopt er dan hand in hand met hem uit.

Steven Hyde (17 x uitgekomen)

Je pakt een zonnebril uit het bakje. Je kijkt rond. Hyde staat op. Je bent zenuwachtig. Maar ook blij. Hyde loopt naar je toe en pakt je hand. Hij trekt je mee de kast in. De deur gaat dicht. Alleen jij en Hyde. Hyde komt met zijn gezicht dichterbij. Dan voel jij zijn aangenaame lippen op de jouwe. Het voelt zo fijn. Meteen zijn al je zenuwen verdwenen. Hij glijd langzaam met een kus over je lippen naar je oor. En hij fluistert "Ik hou van jou." Dan wordt er op de deur geklopt. Hyde geeft je nog snel een kusje en zegt "Ik zie je na dit gedoe nog wel even, toch?" en opent dan de deur. Jullie lopen hand in hand naar buiten.

Michael Kelso (16 x uitgekomen)

Je pakt een hartje met een naam die niet te lezen is uit het bakje. Je hebt al zo'n vermoeden van wie die is. je kijkt op. En jahoor. Kelso staat op rent naar je toe en gooit je over zijn schouder. Iedereen moet lachen. Jij steekt je tong uit. Een seconde later sta je in de kast. De deur gaat dicht en meteen voel je Kelso's lippen op de jouwe. Je zoend terug. Zijn armen liggen om jouw heupen en jouw armen om zijn nek. Voor zover dat lukt. Hij kust je oor en zegt zachtjes "I love you, honey. Morgen mijn huis 20.00 uur." Dan wordt erop de deur geklopt. Kelso gooit je over zijn schouder zet je voor zijn stoel weer neer.

Fez (5 x uitgekomen)

Je pakt een vlag van en onbekend land uit het bakje. 'Van wie zou die zijn?' denk je. Je kijkt naar de jongens. Fez staat op en geeft je glimlach. Een glimlach waar jij van smolt. Kelso en Hyde snoven. Fez gaf ze een dodelijk blik en sleepte je toen mee de kast in. Jullie hoofden bogen zch naar elkaar toe en je voelde zijn lippen op de jouwe. Dan voel je zijn handen op jouw heupen. En onder je rokje. Je slaat je armen om zijn nek en speelt met zijn haar. Je vergeet alles. Maar je wordt terug naar de realiteit gehaald als er op de deur geklopt wordt. Het leven is gemeen. Je loopt met Fez naar buiten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jlennon

    Hyde.... <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?