7 minutes in .. a storage-room (NARUTO)

Jij bent een shinobi net als naruto en de anderen en jullie spreken af om een spel te spelen. "7 minutes in heaven" maar omdat niemand zou komen opdagen als die naam gebruikt werd, hebben jij en Kakashi-sensei het maar 7 minutes in a storage-room genoemd. (Bijna) Alle shinobi zijn er en jullie beginnen met spelen. Iedereen stemt ermee in dat jij het eerste steentje pakt dus je steekt je hand in de zak en pakt de/het .. steentje

ps. Dit is mijn eerste quiz.

Mogelijke uitkomsten

Naruto (16 x uitgekomen)

"Ah, ik heb het gele steentje." zeg je. "Zeg op! Wie is het?" roept Sakura. Je draait het steentje om en er staat op: Naruto. "Hehe..." Je lacht zenuwachtig en zegt dat het Naruto is. Naruto, helemaal hyper, staat op en loopt met je naar het berghok, dat gelukkig ruimte genoeg heeft. Jullie gaan zitten en zenuwachtig staren jullie elkaar aan. "Oh, zin om Truth or Dare te doen?" vraagt Naruto. "NEE!" is duidelijk je antwoord. Jullie besluiten om Rock, Paper, Scissors te doen. Na "zoveel" potjes en "zoveel" keer gewonnen en verloren te hebben stoppen jullie. "Het zal zo wel tijd zijn." zegt Naruto. Hij geeft je een grote glimlach en stelt voor om later die dag Ramen te gaan eten. Sasuke gooit de deur open, "Oke, 7 minuten zijn voorbij." Jullie staan op en gaan terug naar jullie plaats.

Sasuke (15 x uitgekomen)

Je grabbelt in de zak en pakt een steentje. "Oeh, blauw." zeg je vrolijk. Je draait het steentje om en leest de naam voor: Sasuke. "WAAAAT?!" schreeuwen Ino en Sakura tegelijk. Je lacht nerveus en wacht totdat Sasuke mee komt naar het kamertje. Buiten horen jullie Ino en Sakura bekvechten over wie beter in het hok had kunnen zitten met Sasuke. Sasuke staart geërgerd naar de grond. "Is het niet een heel gedoe om iedere dag hun gezwijmel en geflirt aan te horen?" vraag je. Sasuke knikt, maar bekent dat hij de aandacht stiekem wel leuk vind. Je zegt dat jij hem de komende 7 minuten aandacht zal geven en bloost. Sasuke begrijpt niet dat je het net als Ino en Sakura bedoelt, alleen op een plagerige manier, maar hij negeert het en stelt voor een spel te doen. "Truth or Dare." zegt hij. "Dat spel wil ik niet spelen" denk je. "Dare." antwoord je. "Oke, I dare you.... Doe iedere 30 seconden een trucje." Je zucht en telt tot 30, je doet een handstand en gaat weer zitten. Dan wacht je weer 30 seconden en doe je weer een trucje. Dit blijf je herhalen tot het tijd is en Ino en Sakura met hun "Stare-To-Death"-look jullie op komen halen. Sasuke loopt emotieloos terug naar je plek en jij, een beetje duizelig, gaat zitten zodra je kan.

Ino (13 x uitgekomen)

Je pakt een paars steentje en leest "Ino" voor. Ino staat op en loopt met je mee naar het kamertje. Jullie gaan zitten en je staart nerveus naar de grond, omdat je er niet van houdt om in een kamer te zitten met andere meiden. Ze begint ineens te praten over jongens, vooral Sasuke. Jullie praten de 7 minuten vol over make-up, kleding, diëten en jongens.. vooral Sasuke. Chouji doet de deur open en glimlacht en zegt dat het voorbij is en jullie gaan weer op jullie plek zitten.

Sakura (10 x uitgekomen)

Je pakt een roze steentje. Je kijkt een aantal mensen aan en leest toch de achterkant voor: Sakura. Sakura zucht en lijkt toch geërgerd dat ze niet bij Sasuke zit. Jullie lopen naar het kamertje en besluiten Truth or Dare te doen. "Truth." antwoord je. "Wat vind je van Sasuke?" vraagt ze. ".. Soms chagrijnig, soms irritant, hij is emotieloos en soms nogal rare trekjes. Ik vind hem NIET leuk en het kan me niet schelen of jij of Ino hem krijgt." antwoord je. (SORRYYYY, als je eigenlijk een fangirl bent en je nu gekwetst ben! Ik ben een ex-fangirl, maar ik mag hem niet meer.) Je kijkt op naar Sakura en je ziet dat ze een dodelijke blik geeft. "CHAGRIJNIG?! IRRITANT?! EMOTIELOOS?! NIET LEUK?! RAAR?!" Schreeuwt ze, het is overduidelijk dat het Inner-Sakura is. Uit woede slaat ze je in elkaar en als de 7 minuten om zijn en Lee jullie komt halen ren je vliegensvlug uit het kamertje en uit de buurt van Sakura voordat ze je begint te martelen. Opgelucht om uit haar buurt te zijn ga je aan de andere kant van de kamer zitten. Sakura schenkt je nog één dodelijk blik voor ze weer haar aandacht vestigt op Sasuke.

Chouji (6 x uitgekomen)

Je pakt een groen steentje. "CHOUJI!" roep je. Jullie staan op en lopen naar het kamertje. 7 minuten lang praat Chouji over zijn favoriete eten en jullie maken een deal om na het spel naar het bbq-buffet te gaan. Na 7 minuten komt Hinata en ze stottert dat jullie weer mogen gaan zitten. Zodra je zit krijg je trek in al het eten wat Chouji net heeft opgenoemd en je kan niet wachten tot het spel voorbij is.

Shikamaru (19 x uitgekomen)

Je pakte een groen-blauw steentje, dat bij Shikamaru hoort. Jullie gaan naar het kamertje en het is hartstikke stil. "Wat een gedoe." zeurt Shikamaru. Je besluit maar een dutje te doen en zodra Neji de deur open doet en jullie vertelt dat het voorbij is wordt je niet wakker en moeten Shikamaru en Neji je naar je plek dragen, waar je verder slaapt tot het spel voorbij is.

Hinata (62 x uitgekomen)

Je pakt donkerblauw en leest Hinata's naam voor. Hinata schuifelt mee en gaat met jou in het kamertje zitten. Jullie zijn allebei stil en Hinata probeert die stilte de verbreken.. Jammer dat ze zo stottert. Je besluit over haar Byakugan te praten en gefascineert luister je. Na 7 minuten haalt Shino jullie op. Hinata, die niet meer stottert als ze met jou praat, schuifelt naar haar plek en jij gaat op je plek zitten nadenkend over Neji's byakugan.

Shino (16 x uitgekomen)

"Shino." lees je voor zodra je een grijs steentje heb gepakt. Shino en jij lopen naar het kamertje. Shino zegt niets en jij schuift zover als je kan weg van hem omdat zijn insecten je niet met rust laten. "Hou je beesten in bedwang!" stamel je. Het voelt alsof ze overal op je lichaam zitten en je sterft van de jeuk en de gedachte. Als de 7 minuten over zijn komt Kiba jullie halen. Kiba schiet in de lach als hij jou tegen de muur gedrukt ziet zitten. Je rent snel terug naar je plaats krabt even op allerlei plaatsen. Je zucht opgelucht.

Kiba (0 x uitgekomen)

Rood. Dat is de kleur van je steentje. Je leest voor: Kiba. Kiba en Akamaru lopen met je mee naar het kamertje. "Mag Akamaru wel mee?" vraag je. "Akamaru hoort bij mij, dus ik ga niet zonder." Je haalt je schouders op en gaat zitten. Jullie praten de 7 minuten vol over Akamaru's ras en zijn pee-attack. Je hebt Akamaru ook op je schoot gehad en hij schijnt je te mogen. Kiba mag je ook wel, dus jullie besluiten om Akamaru samen uit te laten die avond. Temari haalt jullie op en Akamaru loopt met je mee naar jou plek, waar je hem nog even mag aaien... tot hij op je schoenen pist.

Rock Lee (6 x uitgekomen)

"Super, oranje!" Je draait het steentje om en leest Rock Lee's naam voor. "Yes! De verassing van de jeugd!" schreeuwt hij. Je hebt heel even het idee dat het een raar geval is en je hebt geen zin om met hem in die kamer te zitten, maar het moet. Dus zodra jullie zitten begint Rock Lee te praten over allerlei soorten trainingen en je maakt een afspraak met hem. Als dit spel voorbij is loop je met hem 3 rondjes om Konoha als Gai of een leraar/lerares de deur open doet. Jullie gaan met je rug tegen de deur zitten en na 7 minuten gaat de deur open. Je hoopt dat het een leerling is en als je Rock Lee hoort zuchten ben je opgelucht. Je draait glimlachend om en ziet Kakashi in de deur opening. "SHIT! Waarom zuchtte je? Ik dacht dat het nu niet meer hoefde!" zeg je teleurgesteld. Rock Lee antwoord met dat hij teleurgesteld is dat het maar 3 rondjes zijn. Jullie gaan terug naar jullie plaats en je hoopt dat het spel nog lang niet afloopt.

Tenten (2 x uitgekomen)

Je pakt een bruin steentje en leest Tenten's naam voor. Jullie lopen naar het kamertje en Tenten heeft er ook geen zin in. "Truth or dare?" vraag jij. "Dare." antwoord ze. "Oke, I dare you.. Vertel mij de waarheid over wie jij leuk vindt." grinnik je. Ze zucht. "Moet dat?" "JA!" maak je duidelijk. "Fijn... Neji." bloost ze. Je glimlacht en voor de rest doen jullie niets. Zodra de 7 minuten om zijn doet Neji de deur open. Tenten, met een enorme blos op haar gezicht, loopt straal voorbij en terug naar haar plek. Jij loopt al lachend terug naar je plaats.

Neji (9 x uitgekomen)

Je grabbelt en ziet meteen de achterkant van het witte steentje: Neji. Je kijkt Neji aan en gebaart hem mee te komen. Jullie zitten niets-zeggend in het kamertje. Neji zucht. Je ziet dat de aders om zijn ogen opzwellen en hij staart naar de deur. "Byakugan om te kijken wat zij doen?" vraag je. Hij knikt. "Ik verveel me." zucht je. "Truth or dare." stelt hij voor. "Truth." "Vertel me een geheim." zegt hij. "Oke, Tenten vindt je leuk. Dat was een geheim tussen ons dus het is een geheim!" lach je. "Ah, oke. Laten we het daar maar niet met haar over hebben." zegt hij. "Goed idee. Nu jij." "Dare." antwoordt hij. "Oke, I dare you.. Ga op je kop staan." zeg je melig. Neji zucht en doet dat tot de 7 minuten voorbij zijn. Temari doet de deur open en jullie lopen terug naar je plek. Het valt je op dat Neji wel veel naar Tenten staart nu.

Temari (4 x uitgekomen)

Je pakt een paars-geel steentje en leest de naam, die op de achterkant staat, voor. "Temari." Jullie lopen naar het kamertje en zitten te wachten tot het voorbij is. (Temari is de saaiste van allemaal ;p sorry) Eindelijk zijn de 7 minuten voorbij en jullie lopen snel terug naar jullie plaats.

Gaara (17 x uitgekomen)

Je pakt een steentje uit de zak en leest wat er op de achterkant staat, er staat in het roodbruin geschreven: GAARA. Je stottert Gaara's naam en jullie lopen naar het kamertje. Je zit zo ver mogelijk tegen de muur gedrukt en hoopt niet vermoord te worden door Gaara. Hij begint je te plagen met zijn zand en uiteindelijk verdrinkt hij je bijna in het zand. Als de 7 minuten voorbij zijn en Kankuro jullie komt halen loopt Gaara meteen weg gevolgd door zijn zand. Kankuro checkt of je nog leeft en gelukkig wel. Hij neemt je mee naar je plek en haalt de laatste beetje zand uit je oren en kleren.

Kankuro (0 x uitgekomen)

Je pakt een steentje dat zwart is, op de achterkant staat in het paars geschreven: Kankuro. Die poppenfreak en jij lopen naar het kamertje en jullie staren elkaar chagrijnig aan. Opeens begint hij je bang te maken met zijn pop Crow. Uiteindelijk gebruikt hij Crow om acupunctuur te oefenen op jou en als de 7 minuten voorbij zijn moet jij naar het ziekenhuis omdat hij een verkeerde zenuw of iets dergelijks heeft geraakt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xxxKatexxx

    misschien kan je de quiz aan passen zo dat hij ook op Kankuro uitkomt maar hij is best leuk

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    Een 8 <33333

    1 decennium geleden
  • ilovecody

    AWESOOOMEEE <3

    1 decennium geleden
  • Almarath

    Hij is zoals hij hoort te zijn Sunnyrain, dus ik waardeer je comment en je rate niet. Ik hoop dat anderen eerst de beschrijving lezen zodat ze weten dat hij over NARUTO gaat en niet dat ze ineens 1 ster rate'n. Het is wel een "quiz" en hij is zoals hij hoort te zijn.

    BEDANKT

    1 decennium geleden
  • Sunnyrain

    Slechte quiz. Is geen quiz. Is dus 1 ster :@

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?