Zul jij beroemd worden?

Iedereen heeft een talent in zich. En je laatste wens laat je uitkomen. Zul jij beroemd worden door die wens uit te laten komen? Of was het niet goed, om die ene wens uit te laten komen en moest je het anders doen of iets anders eigelijk kiezen?

Mogelijke uitkomsten

Beroemd!!! (53 x uitgekomen)

Jij zet alles op alles in om beroemd te worden. En dit zul je ook worden. Mensen gaan je inhuren en willen zo graag dat jij op komt treden. Jij hebt je dromen waargemaakt en daar kwamen geen fouten in!

Verder oefenen! (7 x uitgekomen)

Goed. Dit is wel goed. Je wordt wel beroemd maar dan kennen een paar mensen je. Dus verder oefenen en je bent niet 'Bijna beroemd'maar helemaal beroemd.

Nee. (0 x uitgekomen)

Jij wordt niet beroemd. Je krijgt gewoon een baan en de hele wereld kent je niet. Maar niet getreurd hoor. Ook hier kun je hoger komen. Door promotie te maken!

Kan niet. (8 x uitgekomen)

Jij kunt niet beroemd worden. Want jij hebt veel te veel talent. Dus jij kunt niet kiezen wat je wilt doen. Als je je keuze hebt gemaakt dan doe je gewoon het werk wat je wilt doen. Goed hoor. Een mens met zoveel talent.

Niks. (23 x uitgekomen)

Jij wordt niks. Omdat je een beetje teveel geld verspilt. Maar niet getreurd. Als je toch een talent hebt, want iedereen heeft talent, en als je die ontdekt hebt kun je je talent aan iedereen wijzen en krijg je een baan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Dubaifreak

    Beroemd!

    1 jaar geleden
  • OelalaX

    Kijk op youtube

    9 jaar geleden
  • andrealine

    beroemd dus ik mag naar de audities van de voice kids(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • AlhenaGemini

    beroemd(yeah)_O_(hoera)

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Beroemd :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?