Hoe weet je of hij je nu echt leuk vindt?

Je hebt verkering. Allemaal heel leuk, maar hoe weet je nu of de jongen echt van je houd. Dat hij je echt 100% leuk vindt?

Doe de quiz!!

Mogelijke uitkomsten

De 100 % verliefde jongen. (29 x uitgekomen)

Deze jongen is helemaal verliefd op jou. Je hoeft je echt geen zorgen te maken. Je staat voor hem echt op de eerste plek. Geen ander meisje, dat perfecter is dan jou. Hij valt op jou karakter net als op je uiterlijk. Hij houd zoveel van je, dat hij later zijn leven echt met je wilt delen. Hij wilt je nooit meer kwijt.

De twijfelaar. (22 x uitgekomen)

Deze jongen vind je heel erg leuk. Maar hij weet niet zo goed hoe hij hier mee moet omgaan. Hij houd van je, maar hij weet het allemaal niet zeker. Zijn nummer 1 zijn soms toch nog zijn vrienden. Terwijl hij jou ook op de eerste plaats wilt zetten. Voor hem is het woord 'verkering' er. Maar het echt liefdes gevoel nog niet.
Tip: praat er met elkaar over. Zodat jullie relatie perfect wordt, en dat jij op nummer 1 komt te staan. Dat je van elkaar kunt genieten.

De player (1 x uitgekomen)

Deze jongen lijkt helemaal perfect, hij geeft je echt alles wat je wilt. Hij wilt dat je helemaal gelukkig met hem bent. Maar hij profiteert er alleen maar van. Op het begin, is het allemaal leuk en aardig, maar later haakt hij af. Hij hoeft je niet meer. Je bent misbruikt.

De loser. (10 x uitgekomen)

Deze jongen neemt verkering met je. Maar hij hoe houd helemaal niet van je. Hij laat het ook helemaal niet werken. Verdien je dat?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?