Kleur bekennen

Is je lievelingskleur rood? Weet je het zeker? Je favoriete kleur verklapt namelijk meer over je dan je denkt.

Mogelijke uitkomsten

Oranje (6 x uitgekomen)

Je bent een gangmaker en houdt van het leven en de liefde. Dankzij je warme karakter heb je veel goede vrienden, maar pas op dat je die niet manipuleert om er zelf beter van te worden. Probeer op jezelf te vertrouwen, in plaats van op anderen.

Blauw (61 x uitgekomen)

Jij bent een rustig en sterk type en iedereen kan op je rekenen. Je zegt wat je denkt, ook al verschilt jouw mening vaak van die anderen. Toch geef je jezelf niet snel bloot. Je kunt wel wat meer avontuur gebruiken, probeer eens iets nieuws!

Roze (33 x uitgekomen)

Met je warme en vriendelijke aard geef jij iedereen een goed gevoel. Je bent er altijd voor je vrienden en hoopt dat je daar iets voor terugkrijgt. Maak je minder druk of iedereen je wel aardig vindt, en zeg vaker wat je écht van ons vindt.

Paars (64 x uitgekomen)

Jij bent diepgaand, slim en weet wat je wil. Mensen willen graag met jou bevriend zijn omdat je zo begripvol bent. Iedereen houdt van je verantwoordelijkheid, maar je mag soms ook wel wat losser in het leven staan. Probeer wat meer te relaxen.

Zwart (38 x uitgekomen)

Jij bent slim, efficiënt, stijlvol en soms wat geheimzinnig. Het liefst ben je altijd met iemand samen, maar let er daarbij op dat je jezelf blijft. Je kunt niet altijd overal controle over hebben, dus laat ook eens los; daar word je veel gelukkiger van.

Groen (37 x uitgekomen)

Als jij ergens aan begint, dan mak je het ook af. Je bent evenwichtig, netjes, down to earth en een goede vriendin. Je houdt absoluut niet van ruzie. De dingen die je doet, doe je goed, maar wees niet jaloers op mensen die nog succesvoller zijn dan jij.

Rood (34 x uitgekomen)

Jij motiveert iedereen met je oneindige enthousiasme. Soms drijf je iets te veel zin door, maar dankzij je lieve en gulle karakter wordt dat je snel vergeven. Boos worden kun je ook. Wees daar voorzichtig mee, je kunt er een vriendin door verliezen.

Geel (16 x uitgekomen)

Je staat met je vrolijke, opgewekte karakter heel positief in het leven. Je bent een wereldverbeteraar en je gaat door het vuur om je idealen te bereiken. Vergeet alleen niet ook naar anderen te luisteren, want jouw mening hoeft niet altijd de juiste te zijn.

Wit (2 x uitgekomen)

Waarschijnlijk heb je een schone en opgeruimde kamer, want je houdt van orde en rust. Ook in vriendschappen, dus ruzie op je zelden. Op anderen kom je daardoor soms een beetje afwezig of wazig over, maar je bent gewoon prima in balans.

Turquoise (19 x uitgekomen)

Je bent een goede vriendin omdat je goed luistert en voor iedereen klaarstaat. En je neemt vaak het initiatief, waardoor er met jou altijd wel iets te beleven valt. Maar af en toe een beetje gas terug kan geen kwaad; je hoeft niet altijd de gangmaker te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (51)

  • bublicious19

    Rood, het klopt echt helemaal. Creepy!

    1 decennium geleden
  • Conaway

    Echt eng hoe al die kleuren kloppen qq.

    1 decennium geleden
  • Ginaia

    Groen! Klopt :3

    1 decennium geleden
  • IkBenKarin

    ik heb paars en het klopt heel erg!

    1 decennium geleden
  • Randicos

    turquise klopt helemaal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?