Welk orgaan ben jij?

Je organen zijn heel belangrijk in je leven. Ze houden deze zelfs in stand. In je diepe binnenste ben jij ook een orgaan in een groot mens die jij niet kan zien.
Welke ben jij nou eigenlijk?

Mogelijke uitkomsten

Hart (62 x uitgekomen)

Jij houd van liefde en dat houd je altijd op de been. Als je geen liefde-liefde hebt dan ben je wel opzoek naar je vriendschap-liefde die je wil versterken met je samentrekkende spieren. Jij bent zekerweten de liefde in huis!

Nier (62 x uitgekomen)

Jij bent de nier. De nieren zorgen ervoor dat een teveel aan water en afvalstoffen uit ons lichaam wordt afgevoerd. Jij doet dat ook. Je bent erg actief en altijd overal mee bezig. De nieren fungeren als een zeef, en jij kan dus ook enorm vergeetachtig zijn. Vergeetactig en actief als combinatie zorgt ervoor dat jij soms er chaotisch kan zijn. Maar je bent wel een leuke chaoot!

Oor (62 x uitgekomen)

Jij bent het oor, wat veel mensen niet weten dat dat een orgaan is. Jij luistert altijd goed in de les, bent leergierig en weet altijd alle nieuwtjes die zich afspelen. Bij jou gaat zeker niet het de ene oor in en het andere uit!

Huid (57 x uitgekomen)

Jij bent de huid. Je bent enorm zelfverzekerd, enthousiast en bent vaak niet uit de weg te slaan. Je staat goed in je schoenen. Soms wanneer het je teveel word, kan je er niet meer tegen en word je opeens een emotioneel wrak. Je komt er gelukkig wel weer snel bovenop!

Slokdarm (115 x uitgekomen)

Jij bent de slokdarm. Je komt op het eerste gezicht een beetje verveeld over, en dat ben je eigenlijk ook wel. Je bent wel erg positief als het er op aan komt en zet dan alles in de strijd. Voor de rest ga jij altijd je eigen gangetje en heb je niet veel vrienden nodig die je het leven blij maken. Met een beste vriendin kan jij heel gelukkig zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (92)

  • Bucks

    Huid ^^

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Hart <3

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    Slokdarm

    wooww en t klopt ook nog echt! ghehe(cat)

    1 decennium geleden
  • swaggie

    Lol huid xd

    leuke quiz<33

    1 decennium geleden
  • xbieberrr

    Hart. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?