Wat voor nimf ben jij?

Er zijn verschillende soorten nimfen (in mijn fantasie dan he xD) met verschillende soorten krachten en karakters. Wil jij weten wat voor nimf jij bent, doe dan nu deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Waternimf. (174 x uitgekomen)

Jij bent een Waternimf! Jij hebt de macht over het water en alle toestanden van water (stoom en ijs) die dicht bij jou buurt zijn. Het wordt bestuurt door jou gevoelens. Je bent erg zachtaardig en gevoelig maar ook heel moedig. Jij maakt je beslissingen door naar je gevoelens te luisteren. Als iemand jou hulp nodig heb sta je honderd procent voor die gene klaar. Wat betreft de liefde ben je ook erg gevoelig en daarom word je echt blind van liefde als je verliefd bent en zie je de slechte kanten niet van je vriendje/vriendinnetje. Jij legt jij je vriendje/vriendinnetje in de watten. Jij wil een romantische relatie.

Aardnimf (46 x uitgekomen)

Jij bent een Aardenimf! Je hebt de macht over aarde en alle toestanden van aarde (zand, steen en rots) in jou buurt. Het word bestuurt door jou gevoelens. Je bent erg wijs, je vriendinnen komen naar jou toe als ze raad nodig hebben. Jij maakt je beslissingen door naar je hersens te luisteren. Maar dat kan er soms voor zorgen dat je een beetje saai bent. Wat betreft de liefde luister je ook naar je hersens en ben je best serieus. Dat voorkomt dat je een erge bad guy/girl als vriendje/vriendinnetje krijgt. Maar daardoor krijg je minder snel een lover.

Vuurnimf (111 x uitgekomen)

Jij bent een Vuurnimf! Je hebt de macht over alle vuur en elektriciteit in jou buurt. Het wordt bestuurt door je gevoelens. Je bent zelfverzekerd en weet wat je wil. Daarom kan je ook soms best koppig zijn en een grote mond hebben tegen anderen. Je bent moedig en kent geen angst. Je bent een pittig iemand. Je kan heel snel boos worden. En als je boos bent dan moet niemand in jou buurt staan, de elektriciteit valt uit en als er vuur is wordt het vuur ineens wild. Wat betreft de liefde ben je nogal een vurig, sexy tiepje. Jij wil een spannende relatie.

Luchtnimf (52 x uitgekomen)

Jij bent een Luchtnimf! Je hebt de macht over lucht in jou buurt. Het word bestuurt door jou gevoelens. Je bent erg rustig en stil. Dat komt niet omdat je onzeker bent, maar omdat je gewoon liever niet praat. Maar als er iemand aan je dierbaren komt, dan word je woedend. Het begint dan ineens keihard te waaien waardoor alles bijna de lucht in vliegt. Je houd van rustige plekjes en bent liever alleen. Wat betreft de liefde, nou, je bent liever niet gebonden aan iets of iemand. Daarom heb je liever geen serieuze relatie en liever geen vaste geen baan of zo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Katalante

    Ik ben alles een vuurnimf, maar als relatie luchtnimf

    Mijn uitslag was trouwens luchtnimf

    1 decennium geleden
  • Catmint

    vuur of waternimf lijkt me wel wat.

    1 decennium geleden
  • LuzzieFawn

    Aardenimf, en op de een of andere manier verwachtte ik dat wel ;)

    1 decennium geleden
  • Chen

    Aardnimf. (doeg)

    1 decennium geleden
  • ChibiKiro

    luchtnimf


    haha lol, klopt voor geen kanten,
    op het stukje dat ik woedend word als ze aan mn dierbare zitten na xd

    lol, wel super leuk ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?