welke story van mij moet je lezen?

weer ongeveer dezelfde quiz als de eerste maar nu heb ik nieuwe story's geschreven dus een nieuwe quiz erbij^^.

doe de quiz en lees daarna het verhaal dat er uitkomt(A)(flower)

Mogelijke uitkomsten

vampires with good hearts! (27 x uitgekomen)

vampires with good hearts gaat over een meisje, Erika, die verraden wordt door haar 'vrienden' en wordt gered door de mysterieuze Jasper. Erika weet bijna zeker dat Jasper meer te verbergen heeft en is vastberaden om uit te vinden wat dat is.

hele leuke story over liefde, verraad en het bovennatuurlijke.

Lost (18 x uitgekomen)

Lost gaat over een meisje, Nicole, die op haar derde is geadopteerd. alleen ze lijkt in geen 1 opzicht op haar stiefouders. Nicole beleeft het liefst avonturen terwijl haar stiefouders liever de hele dag in een sauna of welness hotel. als Nicole na een wandeling schikt van iets in het bos en bewusteloos raakt wordt ze gevonden, ze is zo opgelucht maar ze weet niet dat het in dat huis gevaarlijker is dan zij denkt.

een hele leuke story over het verleden, liefde en onverklaarbare dingen.

geld maakt niet gelukkig! (6 x uitgekomen)

Sofie is de dochter van 2 hele beroemde zakanmensen en daarom ziet ze haar ouders bijna nooit. Sofie is stiekem heel erg verliefd op Lucas, een jongen waar ze bij op badminton training zit. Sofie wil haar gevoelens wel tonen aan Lucas maar ze is bang om afgewezen te worden. ze denkt dat hij haar beste vriendin Fleur leuk vind en dat maakt haar van binnen kapot. als Lucas na een training wordt aangevallen krijgt Sofie een blinde vlek voor haar ogen en schiet Lucas te hulp. zullen ze er heelhuids vanaf komen en zullen hun harten elkaar vinden?

lees deze story en je zult het weten

sitting in a chair! (7 x uitgekomen)

deze story gaat over Charlotte, een meisje met hele rijke ouders. Charlotte's vader wil altijd pronken met haar en daarom wordt ze overal in getraind: zanglessen, ballet, paardrijden. Charlotte heeft helemaal geen tijd voor zichzelf en word helemaal doodongelukkig. ze voelt zich net een vogeltje gevangen in een gouden kooi. als Charlotte een ongeluk krijgt ligt ze weken in coma en als ze wakker wordt, wordt het duidelijk dat ze niet meer kan lopen. ze heeft een lange weg te gaan als ze ooit weer wil kunnen lopen. daarom gaat ze naar een revalidatie oord. daar leert ze een jongen kennen en hij word haar beste vriend. als hij verdwijnt is ze teneinde raad maar toch is ze vast besloten om haar vriend terug te vinden. zal het haar lukken hem te vinden en zal Charlotte ooit weer kunnen lopen?

als je wilt weten hoe het afloopt lees dan deze story 'sitting in a chair'.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Gunderson

    lost

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Lost maar ik weet nog niet of ik het ga lezen ik ga wel efkês kêken:)

    1 decennium geleden
  • Rosen

    Vampires with good hearts


    Ik ga gelijk kijken (A)

    1 decennium geleden
  • hannelol

    lost

    1 decennium geleden
  • Icelander

    Losttt ! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?