In welk kinderprogramma hoor jij thuis?

Juist, in welk kinderprogramma zou jij zo naar binnen kunnen lopen?

Mogelijke uitkomsten

Dora (58 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Dora!

euhm....

Ik denk niet dat dit iets is om trots op te zijn... Ik bedoel: de grote rode kip? De makers hadden duidelijk te veel paddo's op!

Maar jij kijkt blijkbaar niet op van een grote rode kip of een aap met een veel te hoog stemmetje en rode laarzen, dus is dit jouw paradijs!

Thomas de stoomlocomotief (5 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Thomas de stoomlocomotief!

Ik heb eigenlijk geen idee wat ik hier neer moet zetten, want ik keek het vroeger niet. Ik was zo slim om als peuter al te begrijpen dat pratende treinen echt gestoord waren.

Maar dit is toch echt jouw uitkomst, dus ik zou zeggen: Stap op de trein richting het eiland Sodor en zijn treinen met gezichtjes!

Kabouter Plop (7 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in kabouter Plop!

Dit brengt mooie herinneringen bij me naar boven. Ik ken het hele liedje nog uit mijn hoofd! Ik ben kabouter Plop en samen met mijn vrienden, kun je me altijd in mijn paddestoeltje vinden! Dit hier is Kwebbel, zij praat en praat en praat, en dit is Lui, die slaapt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Dit hier is Klus, hij knutselt o zo graag en ik ga nu vertellen wat er is gebeurd vandaag!

Maar jezelf zo klein als een kabouter en ga richting de herberg van Plop! Vergeet niet een paar Plopkoeken voor me mee te nemen!

Pippi Langkous (10 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Pippi Langkous!

Pippi met haar rare rode vlechten en haar rare kleding is toch de ideale vriendin? De serie is een beetje oud, maar nog steeds leuk om naar te kijken! Anika en Tommy gaan mee met haar wilde avonturen en schrikken zich dood door haar paard Witje en haar aapje meneer Nilsson.

Stap op de boot met Efraïm Langkous en vaar richting Villa Kakelbont!

Pokémon (34 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Pokémon!

Dit gestoorde programma waarbij bijna elke keer hetzelfde gebeurt (pokémon, ze helpen, vechten, team rocket verslagen, vechten, verder reizen) heeft altijd mijn afkeuring gehad, maar heeft wel leuke spelletjes. Zo is Pokémon ook begonnen: als een spelletje voor op de Game Boy. Dat zouden de meeste tegenwoordig bijna vergeten, aangezien we zoveel van pokémon hebben: films, tv-serie, poppetjes, kaarten en de dingen zoals broodtrommels en rugtassen.

Reis af richting de Johto-regio en roep luid: Gotta Catch 'em All!

Winx Club (39 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in Winx Club!

Ik ga heel hard lachen als je als jongen deze uitkomst hebt! XD
Ik was vroeger helemaal weg van Musa (die rode met muziek) en heb nog steeds een boekje van Stella over modetips in mijn boekenkast staan. In hun geweldige glitterende pakjes valt elke kleine meid voor deze meiden, die al zo oud zijn en zo dapper, en doe je ze natuurlijk met groot plezier na op het schoolplein!

transformeer naar een fee en vlieg naar je eerste lessen als fee!

SpongeBob SquarePants (14 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in SpongeBob SquarePants!

De leukste uitkomst, naar mijn mening. Zou het niet geweldig zijn om een krabburger te eten met Patrick, karate te oefenen met Sandy, klarinet te spelen met Octo, geld te tellen met meneer Krabs, gemene plannen te bedenken met Plankton en, het allerleukste, kwallen te vissen met SpongeBob?

Duik dus de zee in, richting Bikinibroek, haal een vaarbewijs bij mevrouw Puff en rij richting de oranje ananas van onze favoriete zeespons!

Statistieken

Statistieken

Reageer (35)

  • xijsbeertjex

    Dora *sla hand voor m'n hoofd*

    9 jaar geleden
  • mellr

    Het lukte! het lukte! Yes, we did it! Het lukte
    Dora XD
    en nu de KUDOknop verkrachten :D
    leuke quiz

    9 jaar geleden
  • Galvanize

    Kudo, ik kies jou!

    1 decennium geleden
  • Callen

    Winx Club. Ik wist gewoon dat dat eruit kwam. :')

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Pokémon ROCKT nog steeds!! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?