De kleur van jouw ogen

Weet je dat de kleur van jouw ogen voor een deel je karakter weergeeft? Doe deze Quiz om erachter te komen hoe jouw ogen dat beïnvloedt :')

Mogelijke uitkomsten

Groene ogen (117 x uitgekomen)

Mensen met groene ogen zijn gevoeliger wat niet altijd een voordeel hoeft te zijn. Vaak zijn ze heel sociaal en zien alleen of altijd wel iets goeds in iemand. Ze zijn gevoelig waardoor ze snel gekwetst kunnen worden. Dan worden de ogen lichtgroen, bij passie en kwaadheid donkergroen. Ook zijn ze voorzichtig en vertrouwen ze op hun intuïtie.
Groene ogen zijn ook gevoeliger voor licht.

Blauwe ogen (185 x uitgekomen)

Mensen met blauwe ogen hebben een grote zelfbeheersing, zij kunnen afstand nemen van emoties waardoor blauwe ogen vaak opeens ontzettend kil kunnen lijken. Mensen die vaak worden beschreven als 'ijsprinses' of een 'koude kikker' hebben vaak ook blauwe ogen. Vaak kunnen deze mensen ook afstandelijker lijken omdat de emotie moeilijk te lezen is. Mensen met lichtblauwe ogen zijn ook vaak idealistisch en terughoudend.

Bruine ogen (286 x uitgekomen)

Mensen met bruine ogen hebben meer kans om ongerust of depressief te worden. Bruine ogen kunnen gloeien en schitteren al gelang naar de bui die de persoon heeft. Mensen met bruine ogen kunnen iemand moeilijker in de maling halen, de zogenaamde 'pretlichtjes' verraden de boel. Moeilijker is het om de blik die donkerder wordt in te schatten, dat kan zowel passie als kwaadheid zijn. Het is aan de persoon die tegenover hem zit om dat in te schatten. Mensen met bruine ogen maken vaker veranderingen en helpen anderen vaak.

Grijze ogen (272 x uitgekomen)

Mensen met grijze ogen zijn vaak standvastig, dit betekent dat ze zeker zijn van zichzelf en dat ze niet van verandering houden. Ook zijn ze openhartig. Grijze ogen betekent dus dat je zeer eerlijk bent en niet houdt van liegen. Als de ogen ook wat naar grijsblauw neigen, betekent het ook dat ze romantisch zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (139)

  • PandatjuuhX

    bruin, de beschrijving klopt helemaal!

    7 jaar geleden
  • Kraaivacht

    Blauw klopt

    8 jaar geleden
  • Conaway

    Bruin

    9 jaar geleden
  • AHoranx

    groen klopt

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Groengrijs, de beschrijving van de grijze ogen past totaal niet bij mij, die van de groene ogen wel een beetje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?