Wat vertellen jouw dromen jou?

Wil je weten wat je vorige droom betekende?

Mogelijke uitkomsten

Magie (18 x uitgekomen)

Dromen waarin je iets met toverkunst bereikt, voorspellen plezierige verrassingen. Een droom waarin anderen zich hiermee bezig houden wijst op gunstige ontwikkelingen voor de dromer. Dromen waarin je getuige bent van magie voorspellen interessante reizen, geestelijke ontwikkelingen en hoge winsten.

Angst (18 x uitgekomen)

Een droom over angst is soms een goed voorteken: na een periode van onrust zal het je voor de wind gaan. Als je droomt angst te hebben over een specifieke gebeurtenis wacht jou echter zakelijke tegenslagen en tanende sociale contacten.

Gebouwen (4 x uitgekomen)

Het in een droom zien van prachtige bouwwerken met groene tuinen is een voorbode van een lang leven waarin weinig zal ontbreken, mogelijk ook van verre reizen. Kleine nieuwbouwhuizen voorspellen huiselijk geluk en voorspoedige zaken. Oude en vervallen huizen voorspellen een slechte gezondheid en tegenvallers in zaken en de liefde.

Geluk (6 x uitgekomen)

Dromen dat je geluk hebt is een goed voorteken voor de jou. Wensen zullen uitkomen en je zult het naar de zin hebben. Voor twijfelaars wijst deze droom op vooruitgang en hernieuwde welvaart.

Geboorte (1 x uitgekomen)

Als je niet getrouwd bent (wat ik verwacht), wacht er een leven vol ondeugdzaamheid op je en een ongelukkig liefdesleven. Dromen dat er een kind ter wereld komt voorspelt gunstige ontwikkelingen en de geboorte van een aantrekkelijk kind. Als je wel getrouwd bent, komt er een leven vol vreugde je tegemoet.

Dood (13 x uitgekomen)

Dromen over de dood gaan vaak gekoppeld aan een nieuwe start. Niks om je over zorgen te maken dus!

Seks (32 x uitgekomen)

Als je droomt dat je seks hebt gehad, voorspelt dat geluk en betere omgang met anderen. Dromen over seks waarje geen plezier aan beleeft is een waarschuwing dat jeoverweegt iets te ondernemen wat je, als het ten uitvoer wordt gebracht, een schuldgevoel zal geven.

Liefde (67 x uitgekomen)

Dromen over liefde geeft aan dat je tevreden bent, als je droomt over de liefde van dieren ben je blij met je bezittingen en dromen dat je ouders van je houden geeft aan dat je een oprecht karakter hebt en dat dit zal leiden naar geluk.

Vakantie / Reizen (15 x uitgekomen)

Dromen over vakantie voorspelt dat interessante onbekenden gebruik zullen maken van jouw gastvrijheid. Dromen over reizen wijst op plezier waar winst uit voortkomt. Als je een avontuurlijke reis maakt, voorspelt dat een mogelijke ziekte. Als je in je droom alleen met de auto reist, zal je binnenkort een zinvolle reis maken.

Het weer (Zon, regen, wind, hagel, sneeuw en storm) (5 x uitgekomen)

Dromen over de zon kunnen veel betekenen. Een zonsopkomst betekent vreugde en voorspoed. Als je een normale zon ziet, staat dat voor ambitie en tevredenheid. Een zonsondergang betekent plezier. Maar het is ook een waarschuwing dat je je meer moet inzetten voor dingen.
Regen voorspelt voorspoed, maar ook zorgen. Wind staat voor het winnen van een fortuin door iets tragisch. Hagel betekent weer dat je geen succes gaat boeken. Sneeuw voorspelt dat ook maar gaat ook gepaard met ziekte en onweer (of storm) voorspelt ook moeilijkheden.

Muziek (5 x uitgekomen)

Dromen over muziek voorspellen plezier en voorspoed. Ook muziekinstrumenten betekenen dit. Voor jonge vrouwen (:'D) betekenen deze dromen dat je de kracht hebt om uit te voeren wat je wilt.

Werken (1 x uitgekomen)

Als je droomt dat je aan het werken bent, voorspelt dit dat je succes zult hebben als je je concentreert.

Eten (4 x uitgekomen)

Als je vaak over eten droomt heb je geluk, want eten staat voor plezierige ontwikkelingen en succesvolle ondernemingen.

Zwemmen / Water (23 x uitgekomen)

Dromen over zwemmen betekent succes in zaken waar je dat eigenlijk al verwachtte. Als je echter droomt dat je naar de bodem zakt, zul je te maken krijgen met teleurstellingen. Onder water zwemmen betekent strijd en angst.

Vuur (14 x uitgekomen)

Ondanks dat vuur zelf niet goed is, voorspelt het in dromen voorspoed en bescherming. Als je ziet dat je huis in de brand vliegt, betekent een leuke geliefde, mooie kinderen en personeel dat naar je luistert.

Het bos (7 x uitgekomen)

Bossen voorspellen niet veel goeds. Ruzie met familieleden en onenigheid. Als je bang bent in het bos, betekent het teleurstelling. Kom je uiteindelijk uit het bos, betekent het dat de problemen maar tijdelijk zijn.

Vluchten (8 x uitgekomen)

Ben je op de vlucht in je droom? Dan betekent dit een huiselijke verandering.

Rijkdom (0 x uitgekomen)

Rijkdom voorspelt dat je problemen op een succesvolle manier zult bestrijden. Als je ziet dat anderen rijk zijn, betekent dit dat je vrienden hebt die je in tijden van nood zullen steunen.

Anders (28 x uitgekomen)

Droomde je vannacht (of een andere keer) over iets anders? Je kunt de betekenis van je droom dan alsnog opzoeken op Dromenweb.nl. Succes!

School (17 x uitgekomen)

Als je droomt over school, voorspelt dat succes in de literaire wereld (goed voor onze schrijvers dus). De middelbare school voorspelt een betere positie in de liefde, maar ook in de zakenwereld. Pas op dus, zakenmannetjes :')

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • TheNogitsuneFAN

    Dood? Ik hoor bij angst

    8 jaar geleden
  • Jinhte

    mijn droom klopte niet helemaal, maar ikzelf was niet echt duidelijk. ik klikte het bos aan maar droomde over een bos met roze bomen en felgroen ( maar niet beangstigent gras groen ) gras

    1 decennium geleden
  • MatthewHealy

    Geluk.
    Ik herinner me mijn dromen de laatste tijd áltijd, en ze zijn heel apart, maar ik ben er altijd heel gelukkig in.

    1 decennium geleden
  • donna2000

    Magie

    1 decennium geleden
  • Nonnatus

    Liefde, wat een mooie betekenis! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?