RISE {2}

het duurde een beetje lang maar hier is deel 2!
hoop dat hij leuk is(A)
de vorige keer was je aangekomen op je nieuwe school, de klassenpresident had je de weg gewezen en had je kennisgemaakt met je kamergenoor Veer. zij gaf je een rondleiding en je kwam een roodharige jongen tegen genaamd Tom. de volgende dag raak je in gevecht met hem (om wat voor reden dan ook) maar dan komt er een leraar aangelopen!
als je het verhaal een beetje wil snappen zul eerst deel 1 moeten dun :)

Mogelijke uitkomsten

MUHAHAHAHA >: ) (4 x uitgekomen)

Je loopt het oefen lokaal binnen en staart de rest aan alsof ze een stelletje idioten zijn.
de leraar, een stevig gebouwde man, kwam naar je toe. 'Jij bent de nieuwe toch? Laten we een makkelijke tegenstander voor je vinden, want we gaan sparren'
jij: *steekt tong uit* loopt gewoon naar iemand toe.
leraar: 'he _____, die zou ik maar niet...' *jij werpt hem een dodelijke blik toe* 'maakt niet uit meneer' zegt de jongen naar wie je was toegelopen.
jullie beginnen te vechten, plotseling schiet de jongen een grote blok steen op jou af.
*jij raakt hem net op tijd aan en veranderd het in lucht(dus zand)*
de jongen staard je verbaast aan. 'hoe deed jij dat nou?' grijnzend kijk je naar hem en laat het zand op hem af vliegen.

als jullie klaar zijn loopt hij naar je toe. 'de naam is Ross' en hij steekt zijn hand uit als groet. 'je bent een pittig tegenstander'
jij: 'jij duz niet.' en trapt op zijn voeten.
volgende keer verder!

NEE oefenles :( (11 x uitgekomen)

nerveus loop je het grote lokaal binnen, waar iedereen je aanstaart. angstig kijk je ze even vlug aan en loopt naar de leraar.
'we gaan sparren, dus ik ga een makkelijke tegenstander voor je zoeken voor jou eerste les' zegt deze. zwakjes glimlachend loop je achter hem aan terwijl hij naar een meisje toe loopt.
'wacht even meneer, zou ik met haar mogen vechten?' een blonde jongen kwam naar jullie toe lopen.
'nee dat mag je niet. zoals ik al zei, ik zoek een MAKKELIJKE tegenstander en niet iemand die haar de grond in boort.' 'maar ik zal rustig aan doen! ik wil alleen met haar kennis maken '(yeah right)
uiteindelijk geeft de leraar toe en laat jou vechten met die jongen. 'zullen we dan maar beginnen?' zegt hij en hij begint steentjes op je af te schieten. als ze je raken krimp je in elkaar, ze laten bloederige krassen achter.
"IK ZEI RUSTIG AANDOEN VERDOMME!!!!!!!!!!' jij maakt een sprongetje als de leraar door het lokaal heen schreeuwt. 'sorry!' de blonde jongen salueerde naar de leraar, en de leraar liep toen weer weg.
Jij wilt hier snel van afzijn en gebruikt deze opening om de steentjes in modder te veranderen en ze op hem af te schieten. geschrokken stuikelt hij achteruit en jullie gaan verder met jullie gevecht.

als jullie klaar zijn loopt de jongen naar je toe en trekt je omhoog, want je was gevallen. hij steekt zijn hand naar je toe, 'ik ben Ross, leuk je te ontmoeten' nerveus schudt je zijn hand en mompel je zijn naam.
volgende keer verder!

YAY!! (4 x uitgekomen)

als de deur van het lokaal opengaat vlieg je naar binnen en draaf je nog even door voordat je voor de leraar staat. 'we gaan sparren, dus je zal een partner moeten kiezen, zullen we een makkelijke voor je kiezen?'
jij: 'Nay! ik wil een moeilijke! *springt op en neer*
een blonde jongen stapt naar voren en wijst jou aan.'dan daag ik je hierbij uit!' zegt hij. jij geeft hem een knuffel van blijdschap en gaat in de gevechts positie. De jongen schiet meteen een groot stuk aarde op je af, die jij lachend ontwijkt maar dan schiet hij een tweede op jou af, die jij net op tijd in modder veranderd, wat overjou heen vliegt.
YAY! roep je kletsnat en de jongen staart je met grote ogen aan. je gaat lachend verder vechten.

als jullie klaar zijn met vechten komt hij naar jou toe en steekt zijn hand uit. 'ik ben Ross' grijnzend kijkt hij naar je. jij pakt zijn hand en probeert hem fijn te knijpen. 'en ik ben _____, nice to meet you!' en je stuiterd de rest van de les nog even verder.
volgende keer verder!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Mundane

    NEE oefenles, lol xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?