Welke Harry Potter boy is jouw vriendje?

Iedereen kent onze Harry Potter hotties wel ;) wil je weten welke jouw vriendje is en hoe, doe dan snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (202 x uitgekomen)

Jij past perfect bij Harry Potter! Zo begon het:

Je zat in de les Toverdranken, terwijl Sneep je natuurlijk, zoals altijd, commentaar en beledigingen gaf. Hij bleef maar zeuren over hoe slecht je toverdrank was, waardoor de Zwadderaars steeds begonnen te lachen. Maar hij begon zijn woede af te weren op Harry Potter, wiens toverdrank zo te zien nog slechter was dan die van jou. Je had al het hele jaar een enorme crush op hem, net als vele meisjes. Maar je was niet geïnteresseerd in zijn beroemdheid, maar om zijn persoonlijkheid. Je keek altijd naar hem aan de Griffoendor tafel en merkte dat hij vaak ook naar jou terugkeek. Maar waarom zou Harry Potter voor een normaal meisje als jou kiezen? 'Potter en [jouw naam], nablijven. Nu meteen.' hoorde je Sneep opeens zeggen. Hij wees naar de deur en jij en Harry pakten je spullen bijeen. Jullie liepen het lokaal uit en strompelden de gangen in. Jullie konden zo te zien beide niets uit brengen, want er kwam een diepe stilte. 'Grappig toch, dat Sneep ons er alle twee meestal uitkiest om commentaar op te geven?' zei je dan de stilte verbrekend. 'Wel, grappig...' antwoorde Harry daarop. Jullie begonnen spontaan te lachen. '[jouw naam], ik moet je eigenlijk al een hele tijd iets vertellen.' zei hij dan plots serieus en nerveus tegelijk. 'Ja, tuurlijk, zeg maar.' zei je snel. 'Ik... Ik vind je leuk. Echt heel erg leuk.' zei hij. Je lichaam begon opeens te gloeien en je kaken te blozen. 'Harry, ik vind je ook leuk. Heel erg leuk.' antwoorde je spontaan. Zijn gezicht begon op te klaren en jullie glimlachten als twee idioten, maar dat maakte jullie niets uit. Harry kwam dan dichter tot jullie lippen maar elke millimeters van elkaar verwijderd waren. En dan deelden jullie je eerste kus...

Ron Wemel (112 x uitgekomen)

... Ron Wemel! Jullie zijn de perfect match en zo begon jullie relatie:

Je zat in de tribune terwijl je keek naar de trainingen van Griffoendors zwerkbalteam. Zwerkbal interesseerde je heel erg, maar om zelf op de bezem te zitten, was je niet goed genoeg. 'Mag ik hier zitten?' hoorde je iemand dan plots vragen. Je keek om en zag Ron Wemel nerveus voor je stond, terwijl hij wees naar de plek naast je. 'Oh, natuurlijk.' zei je meteen. Hij nam plaats naast je en jullie keken naar de trainingen. 'Ik wou echt graag dat ik ook in het team zat.' zei hij dan plots, maar begon meteen te blozen toen hij realizeerde dat hij dat echt luidop zei. 'Ik denk dat je wel goed bent, hoor.' zei je. Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht. Je kwam heel goed overeen met Ron en je was echt op je gemak bij hem. Maar Ron zelf deed altijd een beetje nerveus als jij in de buurt was. Je merkte dat hij dichter bij jou schuifde en een grijns kwam op je gezicht. Jullie lachten en hij sloeg zijn arm om je schouder. Sindsdien kende iedereen je als Rons vriendinnetje. En hij had het wel niet officeel aangevraagd, maar jullie relatie had niet eens bevestiging nodig.

Fred Wemel/ George Wemel (304 x uitgekomen)

Één van de Wemel tweeling, past perfect bij jou! Niet alle twee natuurlijk! Je moet zelf een keuze maken ;)

Je liep met je groepje vriendinnen door de gangen, terwijl jullie praatten over Zwerkbal, lessen en... jongens natuurlijk. Toen je vriendin net iets aan het vertellen was, begonnen haar ogen opeens te wijden. Haar kaken begonnen te blozen en ze voelde met haar handen aan haar achterwerk. 'Wat doe je?' vroeg je verbaasd. Je merkte op dat al je vriendinnen beschaamd aan hun achterwerken begonnen te voelen, alsof ze iets mankeerden. 'Wat?' riep je uit. Ze liepen allemaal naar het meisjestoilet en lieten je verbaasd achter. Toen hoorde je twee mensen lachen en je draaide je om. Voor je stonden Fred en George Wemel met twee enorme grijnzen. 'Wat hebben jullie gedaan?' vroeg ik terwijl ik mijn lach moest inhouden. 'We lieten hun onderbroeken verdwijnen...' zei George en ze schoten in de lach. Ik kon het niet helpen en lachte met hen mee. 'Hoe komen jumlie er toch op?' zuchtte je terwijl je de tranen wegveegde. 'Wel, eigenlijk hadden we een reden.' zeiden ze in koor. 'Kan ik je eens spreken?' vroeg [Fred/George]. Je knikte en volgde hem. Jullie liepen naar het meer, terwijl hij ergens op leek te wachten. 'Wel? Wat wou je zeggen?' vroeg je verbaasd. 'Wacht eventjes, het komt zo.' zei hij. Plots hoorde je een luide knal en iets ontploffen. Je keek naar de lucht waar in rode vuurwerkletters stond geschreven:
[jouw naam], WIL JE MIJN VRIENDIN ZIJN?
Je kreeg een enorme grijns en trok [Fred/George] in een enorme knuffel en kuste hem teder op de mond, terwijl hij gretig meedeed. Dat was het begin van een fantastische, grappige, romantische en geweldige relatie.

Marcel Lubbermans (96 x uitgekomen)

Jij en die schattige Marcel zijn geweldig tesamen. Hoe het begon? Zo:

Je liep van de trap, met enkele boeken in je armen gepropt. Je vriendin was maat aan ratelen en leek duidelijk niet te merken dat je je handen vol had en helemaal niet aan het luisteren was. Jullie liepen van de trap, maar door al die boeken, zag je de laatste trede niet en viel je naar beneden. Je boeken vlogen weg en je voelde jezelf opgevangen worden. Je opende je ogen en keek recht in die van Marcel Lubbermans. Je lag in zijn armen, omdat hij je had opgevangen. Hij keek je blozend aan en glimlachte toen hij jou zag. 'Sorry.' bracht je uit. 'Geen probleem.' antwoorde hij met een gelukkige glimlach. Sinds dat moment, kende iedereen jullie als het stuntelige koppel van Zweinstein.

Draco Malfidus (251 x uitgekomen)

Jouw perfect match is deze badboy, namelijk Draco! Het begin:

Je liep met je vriendin Patty door de gangen, terwijl je enkele eerstejaars opzij duwde en pestte. Je lachte met de Griffoendors en zorgde ervoor dat de hele gang wist wie je was. Je maakte de Modderbloedjes belachelijk en schold iedereen uit. Jullie kwamen Draco Malfidus met zijn groepje tegen. 'Hey, [jouw naam]!' riep hij naar jou. Je draaide je om naar hem en keek hem uitdagend aan. 'Wat, Malfidus?' vroeg je verveeld. 'Oh, waarom zo slecht gezind? Te weinig eerstejaars en Griffoendors gepest?' vroeg hij met een grijns. Hij hield ervan als je gemeen was, dat maakte je nog aantrekkelijker voor hem. 'Misschien wel.' snauwde je. Voordat je kon weglopen, greep hij je hand. 'Ik zie je na de middag, leerlingenkamer van Zwadderich.' zei hij en liet dan mijn hand los. 'Oké.' zei je dan maar. Die dag dacht je de hele tijd na over je afspraak met Draco. Maakte hij maar een grapje, of meende hij het? Die vraag kon elk moment beantwoord worden, want je stond op het punt om de leerlingenkamer binnen te wandelen. Toen je binnenkwam, viel je mond open van verbazing. Hij had de hele kamer versierd met kaarsjes en een gedekte tafel in het midden. Draco droeg een kostuum, waardoor hij er nog meer onweerstaanbaar uitzag dan normaal. 'Je bent er.' zei hij met een grijns. Hij kwam dichter en kuste je. Je deed vrijwillig mee en die dag hadden jullie een geweldig avondmaal.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?