Met welke jongen heb jij een date?

Je gaat een avondje wat eten en een strandwandeling maken met een jongen. Maar welke jongen?

The boys; Zayn Malik, Taylor Lautner, Zac Efron, Justin Bieber, Robert Pattinson.

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik ' (25 x uitgekomen)

Zayn Malik is een romanticus en komt jou dus ophalen. Jij staat al klaar en hebt een super mooi jurkje aan met een bloemenprint. Jullie gaan samen naar een heerlijk restaurant in de stad. Jullie hebben het veel over vrienden en lachen veel. Nadat jullie heerlijk hebben gegeten lopen jullie samen nog even door de stad en gaan dan naar het strand. Jullie lopen wat en dan trekt Zayn je mee in het water. Hij rent naar het strand en doet zijn kleren uit en springt de zee in. Jij doet hem na, en samen hebben jullie een super avond.

Taylor Lautner ' (24 x uitgekomen)

Taylor Lautner is een verlegen jongen en heeft je dus na een week gevraagd. Eindelijk dacht je, want je hebt hem een week lang 100000 aanwijzingen gegeven met de vraag wanneer jullie een keer iets samen gaan doen. Maar, het moment is gekomen! Jullie gaan samen heerlijk eten bij een restaurant aan het strand. Taylor is in het begin erg stil en stottert veel. Maar gelukkig op een gegeven komt hij los en hebben jullie het heel erg samen. Als jullie klaar zijn met eten gaan jullie samen een heerlijke strandwandeling maken. Taylor komt op het idee om zijn hond op te halen, en het word een heel erg gezellige avond!

Zac Efron ' (8 x uitgekomen)

Zac Efron is een sportieve jongen, en komt jou dus ophalen op z'n skateboard. Jij hebt je favoriete jurkje aan en loopt naar hem toe. Jullie lopen samen naar het restaurant en kletsen veel over sport, vrienden en hobby's. Zac is een atente jongen en doet dus ook veel voor je. Hij heeft veel intresse in jou en laat dat ook duidelijk merken. Aan het einde van de avond vraagt Zac of je mee naar het strand gaat. Als jullie een half uurtje hebben gelopen gaan jullie lekker zitten en kijken samen naar de sterrenhemel. Zac wil jou nog wel even laten zien wat hij allemaal kan in het water, en jij geniet. Jullie hebben samen de avond van jullie leven!

Justin Bieber ' (10 x uitgekomen)

Justin Bieber komt je ophalen met z'n cabrio. Jij staat je nog even op te tutten en hebt een mooi paars jurkje aan. Justin belt aan en kijkt in het raampje of z'n haar nog wel perfect zit. Jij giechelt en loopt naar beneden. Hij is dan ook eventjes stil als jij aan komt lopen en zegt dat je er prachtig uitziet. Samen stappen jullie in de cabrio en de wind waait heerlijk door je haren. Vanuit je ooghoek zie je dat Justin je de heletijd aan kijkt. Je lacht en geeft hem een zoen. Als jullie bij het restaurant zijn krijgen jullie een heerlijk gerecht. S'avonds lopen jullie samen over het strand. Justin zingt nog een lied voor je en jullie vermaken je prima. Dit gaat nog een superavond worden!

Robert Pattinson ' (18 x uitgekomen)

Robert Pattinson is een jongen die niet al te veel moeite doet en is dan ook ruim op tijd. Hij is al bij je huis, jij laat hem binnen, en hij gaat nog even op de bank zitten. Jij doet nog een beetje mascara op en loopt naar beneden. Jullie lopen hand in hand naar het restaurant en praten heerlijk verder. Jullie lachen vaak en hebben dezelfde humor. Robert vriemelt vaak aan z'n haar en dat is super schattig! Jullie hebben al een prima begin van de avond. Na het eten gaan jullie nog even een ijsje kopen en lopen dan richting het strand. Samen gaan jullie nog even lekker zitten en kletsen. Jullie hebben een superavond zonder al te veel poes pas.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • DorienM

    taylor!! whaaaaaa!! ik wil robert of tylor!! die zijn echt heet!!(H)_O_

    1 decennium geleden
  • 13112016

    jb jammer dat is nou de enige die ik niet wou :(

    1 decennium geleden
  • Lauraela

    justin (H)

    1 decennium geleden
  • LovelyLatina

    Taylorrr (H)

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Robert(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?