Welke jongens vinden jou leuk?

Wil jij weten welke jongens jou leuk vinden? En ben je nieuwschierig?? Doe dan snel deze quiz!! Deze quiz vertelt er wie jou leuk vind. Misschien vind jij hem niet leuk jammer echt! maar hey je kan tog voor een andere jongen kiezen?? En vergeet geen kudo,abo of reactie te plaatsen pleeaaaasssss!!!! alvast bedankt!!=3

Veel plezier!!=3

Mogelijke uitkomsten

Big time rush! (57 x uitgekomen)

Het is Big time rush!! Ze zijn allemaal gek op jou en ook alleen op jou!!!
Je zou vast denken dat de hele Big time rush een girlfriend hebben maar die hebben ze gedumpt voor jou!!! Ze vinden je hartstikke leuk en als langs hun komt kwijlen ze voor je!! Ze vallen als een blok voor je!! en als je hun niet zo leuk vind hey je kan nog voor iemand anders kiezen tog??

SHINee (8 x uitgekomen)

SHINee vind jou super super leukkk!!! Ze vallen allemaal als een blok voor je!!! Mischien vind jij ze niet zo leuk maar hey je kan altijd nog voor een ander kiezen tog?? Maar wie ze wel leuk vind hun vinden jou nook heel leuk hooor!! Ze zouden zelfs een villa voor je kopen en een limo en een cruise omdat ze jou zo leuk vinden kopen ze alles voor je omdat jij alles voor ze bent!! Niemand vinden ze zo leuk als jou!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Eleonora1004

    SHINee xD

    1 decennium geleden
  • cagla

    big time rush

    1 decennium geleden
  • EmilyStyles

    big time rushxD haha

    1 decennium geleden
  • 13112016

    btr hahaxD

    1 decennium geleden
  • fijota

    Big Time Rush :|

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?