Wat voor type ben jij?

Wil je weten wat jij nou echt voor type ben? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Glitter en glamour (14 x uitgekomen)

Je houdt echt van roze, glitters en alle dingen die daar mee te maken hebben.
Je bent een echt meisje meisje. Het valt gelijk op. Hoge hakken? Dat is echt iets voor jou, het lieft roze met glitters erop. Diamanten? GEWELDIG! Je bnet erg met je uiterlijk bezig en shopt dus ook graag:) Kijk uit dat je niet TE meisje meisje wordt. Een beetje power mag wel, dat vinden de boys ook leuk!

Gothic (2 x uitgekomen)

Je bent een echte gothic. Zwart? een betere kleur kan niet. Het liefst wil je een piercing of heb je die al. Zwarte eyeliner vindt je de best. Zonder zwarte kleren en/of make-up op wordt je niet gezien. Je heb al een echte lekkere gothic gezien. Hopelijk valt hij ook op jou!
Maar kijk uit, te zwart hoeft nou ook weer niet. Ik wens je veel plezier om die ene leuke jongen te vinden!

Emo (6 x uitgekomen)

Rood en zwart? GEWELDIG! zonder dat je die kleuren aan heb ga je ECHT NIET de deur uit! Het liefst heb je heel je leven het zelfde leuke setje kleren aan. Je haar een beetje wild, en zwart of rood? Dat is wat je wil!

Probeer ook een beetje je eigen style van emo te ontwikkelen, een gewone broek met een emo sweater kan ook heel erg leuk zijn!

Heel veel emo's zie je niet, maar jij bent er toch één van en wilt dat graag zo houden!

Nerd (2 x uitgekomen)

Je bent een echte nerd. Leren is het belangrijkste wat er is. Een strakke, nette scheiding of staartje? Dat heb je altijd! Er zijn genoeg mensen die zeggen dat je gek bent, maar dat maakt niet uit. Jij wilt dit zijn, en dat verander je niet zomaar! Goedzo, kom maar op voor je zelf! Maar probeer ook is wat met vrienden of andere mensen wat leuks te gaan doen, zodat je niet aan leren of er netjes uit zien hoef te denken. Veel suc6!

Normaal (45 x uitgekomen)

WOW! Jij bent normaal! Bijna te normaal, mensen zoals jou zijn er bijna niet! Goed dat je zo normaal ben, maar kijk er ook mee uit. Je mag echt wel wat power of stoere girl mag er echt wel bij zitten. Een jongen kan je eigenlijk zo krijgen, je bent ook zo aardig! Maar kijk uit, niet alle jongens zijn zo als ze lijken;) Veel suc6 verder!

cosplay (0 x uitgekomen)

Je bent erg orgineel! Erg leuk,om je als een ander karakter te kleden, maar ben jij ook dat karakter? Kijk daar goed mee uit, knap als je precies het zelfde gekleed ben als je zelf ben!

In Japin rond 1980 is Cosplay ontstaan. IN 1992 kwam het pas voor meiden, eerst was het alleen maar voor jongen. Veel zie je het niet, in Nederland. Sinds een paar jaar is het pas in Nederland.
Er zijn mensen die hun kleren zelf maken maar ook kan je het laten maken.

Heel erg leuk dat dit je karakter/type is!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Jamiezx

    emo, maar dat van gothic : Maar kijk uit, te zwart hoeft nou ook weer niet. Ik wens je veel plezier om die ene leuke jongen te vinden! 1 dat bepaalt diegene zelf wel 2 het klinkt alsof gothic geen leuke jongens kunnen krijgen, er zijn meer gothic jongens dan jij kent

    1 decennium geleden
  • loveless14

    nomaal.. klopt niet helemaal.
    ben meer emo (hou van rood en zwart) <3

    kuzziezz(H)

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    Glitter en Glamour, kan kloppenxD

    1 decennium geleden
  • xVeraba

    normaal.. hm ja, dat klinkt saai :/ maar qua kleding idd wel normaal, soms een tikkeltje emo. maar qua mind.. hm ja laten we daar maar niet over beginnen xd

    1 decennium geleden
  • snakeblood

    emo klopt!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?