Wat vindt jij van deze tekst? doe deze quiz!

Lees eerst dit!:
Zie je die jongen die zijn huiswerk maakt? Hij kon het gisterenavond niet doen omdat hij te druk was zijn beste vriend over te halen geen zelfmooord te plegen. Zie je dat meisje met teveel make-up? Ze is onzeker, ze moet zich mooi voelen. Zie je hem, degene die elke dag lange mouwen draagt? Hij bedekt zijn littekens. Zie je haar, met goedkope kleren? Haar familie kan bijna geen eten kopen, laat staan merkkleding. Zie je dat meisje die lacht om elk klein ding? Ze huilt zichzelf in slaap, elke nacht. Vraag je je af waarom ze nooit vrienden thuis meebrengt? Omdat ze bang is dat haar vader dronken is, zoals altijd. Zie je de jongen waar iedereen naartoe gaat voor advies? Hij wenst dat iemand hem advies kon geven. Zie je het meisje dat nooit lunch mee brengt? Ze is verafschuwd van haar eigen lichaam. Zie je haar, met haar dunne buik? Ze gaat naar de badkamer en dwingt zichzelf om over te geven, zodat ze zo dun kan blijven. Zie je die jongen die op zijn nagels bijt? Hij heeft kanker en denkt over hoeveel tijd hij nog te leven heeft. Zie je je beste vriend? Hij is verslaafd aan drugs, maar hij kan het je niet vertellen want je zal het toch niet begrijpen. Zie je die jongen die alles over 9/11 leest? Zijn ouders zijn gestorven op die dag. Zie je haar met haar telefoon altijd? Ze wacht op een belletje dat zegt dat haar zus is gevonden nadat ze 4 jaar is ontvoerd. Oordeel niet voordat je weet wat er aan de hand is!
Wat vindt jij van deze tekst?

Mogelijke uitkomsten

Weet jij wel wat respect is? (5 x uitgekomen)

Je respecteerd niemand! Je moet nog heel veel leren!Je vindt niks aan deze tekst. Wie denk je wel dat je ben? Je geeft niet om andere, maar dat is juist zo belangrijk! Ga hier HEEL SNEL iets aan doen! Jij bent toch ook blij als een vriend(in) of iemand anders voor je klaar staat? en je een luisterend oor kan bieden, je kan helpen. Doe dat dan ook bij andere. Wordt vrienden met dat ene 'rare' joch uit je klas, misschien is hij wel hartstikke aardig!

Ga zo door! (37 x uitgekomen)

Wat respecteer jij mensen goed! Deze tekst vindt je de beste ooit! Jij stap gewoon op iemand af, ook al ziet hij/zij er raar uit! Haal je vrienden over om ook andere te gaan respecteren! Doe er wat mee, want jij staat voor Respect, het doet wat met je!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Amberhart

    Het is echt een goede tekst.

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Leuk:)

    1 decennium geleden
  • Cinta

    omggg ik vind deze tekst best wel heel goed! het is misschien niet altijd zo. maar je weet nooit wat er in iemand schuilt voordat je hem goed kent. dat wat EvilCookie zegt past ook bij mij. dat eerste. ik heb volgens mij geen vriendin met roodhaar. but who cares, zo lang ze aardig is is het best!

    1 decennium geleden
  • emoprincess8

    Ik heb heel veel vrienden die zo zijn omdat ik zelf zo ben..
    Ik wou dat mensen mij een keer snapten dat niet steeds zeggen dat ik geen gevoelens heb

    1 decennium geleden
  • CultRaven

    Ehm... ik vind deze tekst niet de beste ooit. Dus de uitkomst klopt niet. Heb er een bloedhekel aan. xD Beetje aandachttrekkerij en nee, ik ben geen hypocriet, eens kijken met welke zinnen ik mezelf kan matchen:
    - Zie je die jongen die zijn huiswerk maakt? Hij kon het gisterenavond niet doen omdat hij te druk was zijn beste vriend over te halen geen zelfmooord te plegen.
    - Zie je hem, degene die elke dag lange mouwen draagt? Hij bedekt zijn littekens.
    - Zie je dat meisje die lacht om elk klein ding? Ze huilt zichzelf in slaap, elke nacht
    - Vraag je je af waarom ze nooit vrienden thuis meebrengt? Omdat ze bang is dat haar vader dronken is, zoals altijd
    - Zie je de jongen waar iedereen naartoe gaat voor advies? Hij wenst dat iemand hem advies kon geven
    - Zie je het meisje dat nooit lunch mee brengt? Ze is verafschuwd van haar eigen lichaam.
    - Zie je je beste vriend? Hij is verslaafd aan drugs, maar hij kan het je niet vertellen want je zal het toch niet begrijpen.
    Zo. En alsnog snap ik het nut van zulke teksten niet, zelfmeelij noem ik dat ergens...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?