Welke draak past bij jou?

Wat voor draak ben jij? Een rustige aardedraak, een opvliegende vuurdraak of een schuwe winddraak. Doe deze quiz en ontdek het!

Mogelijke uitkomsten

Winddraak (12 x uitgekomen)

De winddraak is snel en behendig. Maar ook erg schuw. Snel zul je hem niet zien. Maar als je eenmaal het vertrouwen van een winddraak hebt, heb je een vriend voor het leven!

Aardedraak (3 x uitgekomen)

De aardedraak is rustig en houd zich liever afzijdig. Maar pas op, de aardedraak is ontzettend sterk!

Maandraak (3 x uitgekomen)

De maandraak is ontzettend zeldzaam. De tranen van de maandraak zijn het sterkste geneesmiddel dat er bestaat. Niemand kan de maandraak berijden. De maandraak is de sterkste van alle draken, en ook de koningin. Voorzover er bepaald kan worden, is er maar één. Bij maansverduistering komt ze naar beneden, op de aarde.

Vuurdraak (3 x uitgekomen)

De vuurdraak is opvliegend en leeft vaak in vulkanen. En als hij er aan komt, laat hij dat gelijk weten. Kijk uit! Ik kom er aan en als je niet opzij gaat zet ik je in lichterlaaie!

Waterdraak (8 x uitgekomen)

De waterdraak is lief en laat zich vaak zien. Maar meestal niet zoals je verwacht! Je hebt het meestal nauwelijks door. Het is ook erg moeilijk om op waterdraken te rijden.

IJsdraak (3 x uitgekomen)

De ijsdraak is vrolijk en speels. Door de sneeuw rollen, daar houden ze van! Je kan best op ze rijden, als je tenminste geen moeite hebt met salto's en duikvluchten!

Schaduwdraak (3 x uitgekomen)

De schaduwdraak is erg gevaarlijk, je kan maar beter uit zijn buurt blijven! Alleen al de aanwezigheid van een schaduwdraak wekt donderwolken op. Gelukkig zijn er maar een paar!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?