Welk Japans Karakter heb jij?

Sommige weten wel wat Tsundere is. Dat is dat je hard bent van buiten (Dus gemeen, of je probeert stoer te doen), en je bent net zo gevoelig als elk ander diep van binnen. Maar misschien ben je wel Yandere, of een Boke... Met deze test kom je erachter welk type van Japanse karakters jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Tsundere (11 x uitgekomen)

Je bent een jongen/meisje die zich graag voordoet voor iemand die hard en een beetje gemeen is. Je hebt soms een vrij kort lontje, maar diep van binnen ben je net zo gevoelig zoals elk ander.

Yandere (21 x uitgekomen)

Van buiten ben je misschien wel aardig tegenover anderen, maar je bent eigenlijk helemaal niet zo aardig zoals veel mensen zouden denken. Integendeel, soms ben je zelfs sadistisch en wil je anderen het liefste pijn doen.

Meganekko (3 x uitgekomen)

Jij draagt een bril, of je draagt er een voor de sier! Je vind mensen die een bril dragen ook vaak sneller leuk dan mensen zonder een bril. Je bent vaak slim en een beetje nerdy, maar dat is helemaal niet erg, want dat charmeert je vaak.

Tsukkomi (3 x uitgekomen)

Jij bent het agressieve type van de groep. Je hebt vrienden die soms stomme opmerkingen maken waardoor jij soms over de rooie gaat. Je probeert een pokerface op te houden, maar dan word je alleen maar dwarsgezeten door je 'vriend'. Je probeert andere mensen serieus te krijgen, en je vloekt veel.

Boke (5 x uitgekomen)

Jij bent een beetje dom en je bent vaak een zorgeloos type. Jij bekijkt de wereld meestal van de positieve kant, en je vind het soms leuk om je vrienden lekker te plagen. Soms maak je rare of zelfs beschamende opmerkingen, waardoor je vrienden je soms raar aankijken. Je probeert soms de vrolijke kant uit je serieuze vriend(in) te krijgen.

Nadeshiko (9 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte partner! Je bent lief, aardig en je bent bijna altijd heel netjes. Je houdt van cultuur en als je in Japan naar een festival zou gaan, zou je een kimono of een yukata dragen. Je kan goed koken en je bent bijna nooit boos.

Ecchi (5 x uitgekomen)

Jij bent het sexy type! Als je een meisje bent, heb je indrukwekkende... kuikentjes. Je houdt van sexy grappen en je houdt van reisjes naar het strand. Er zijn nog steeds dingen die te maken hebben met waar je van houdt die je negeert, of nog moet leren. Je houdt van cosplay en je vind Alcohol een lekkere versnapering.

Loli/Shota (3 x uitgekomen)

Je hebt een admiratie voor snoep en koek. Je hebt een zwakke plek voor schattige zingen zoals puppies en je gebruikt misschien wel het woord 'Kawaii (schattig)'. Je gebruikt een toevoeging achter een naam, zoals '-chan, -san' etc. Soms heb je de neiging om 'nya of nyo' achter een zin te plakken. Soms word je zelfs uitgemaakt voor naïef! Maar maak je geen zorgen: meestal heb je een grote vriend die je beschermt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • KuroTenshi

    nadeshiko

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    uhh...ecchi klopt dat wel:|

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    uhh...ecchi klopt dat wel:|

    1 decennium geleden
  • Fammie

    GHAHA wie had die Ecchi gehad? XD

    1 decennium geleden
  • Eleonora1004

    Nadeshiko

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?