wil jij mijn verhaal lezen??

als je mijn verhaal wilt lezen maak dan deze quiz

Mogelijke uitkomsten

Mijn verhaal genaamd: 'Verhaal over Nina' (25 x uitgekomen)

Nina zit op school. Ze word al maanden gepest door Lisha. Ze word altijd door Lisha en haar vriendinnen in de prullenbak gezet, ze pakken altijd haar geld af, ze pakken haar sleutels af en krassen haar huiswerk onder. Vandaag wilde Nina haar fiets uit het rek pakken, maar daar stonden ze haar op te wachten met zijn vijven. Ze wilde zo snel mogelijk op haar fiets springen en wegsjeesen, maar ze hielden haar tegen en Lisha kneep in haar pols waardoor ze haar sleutel liet vallen. Nina raakte in paniek, ze schreeuwde, probeerde zich los te wurmen en sprong wanhopig op en neer. Maar het had geen nut. Lisha stak de sleutel in het slot en begon wild over het plein te fietsen. Toen stapte ze af en smeet de fiets tegen een muur aan. De fietsbel en voorlamp rolden over het plein en de bloemen van haar bloemenslinger dwarrelden op de grond. Nina werd tegen de harde tegels gesmeten en kreeg een bloedneus. Ze rende wanhopig naar haar fiets, pakte de bel en de lamp op en fietste keihard weg.
De tranen rolden over haar wangen en ze hield een zakdoek tegen haar neus. Ze was zo snel mogelijk naar huis gefietst, maar onderweg werd ze ingehaald door Lisha en haar vriendinnen. Ze duwden haar van haar fiets af, de prikkelbosjes in. Ze hadden ook de bloemenslinger in de sloot gegooid. Daarna was Nina helemaal onder de prikkels thuis gekomen. Ze had maar tegen haar vader gezegd dat ze in de prikkels was gevallen en dat de bloemenslinger helemaal kapot was gegaan. Als ze had verteld over Lisha, had haar vader vast naar school gebeld. Maar nu had ze dat voorkomen.
Toen ze ‘s avonds in bed lag, schreef ze in haar dagboek: ‘Ik doe morgen of ik ziek ben, dan mag ik thuis blijven en maken ze me niet belachelijk bij gym`. Daarna viel ze in slaap. ’s Nachts werd ze om 3 uur wakker van een vreselijke droom. In haar droom werd ze in de kantine door iedereen uitgelachen omdat ze door Lisha en haar vriendinnen ondergespoten was met mayonaise en curry. Toen hadden ze een zak chips boven haar hoofd verkruimeld waardoor ze onder de chipskruimels zat. Ze huilde zo dat de groep van 2 mavo ‘Baby!` naar haar schreeuwde. En toen was ze gillend en huilend wakker geworden. Haar vader had niks gehoord. Ze wilde morgen echt niet naar school. Nina wilde haar vader laten merken dat ze zich echt ziek voelde, dus ging ze boven de wc in de badkamer hangen en stak een vinger in haar keel. Ze vond dat vreselijk om te doen, maar het moest geloofwaardig zijn. Ze maakte haar vader wakker en zei dat ze had overgegeven. Haar vader zette een emmer bij haar bed en legde een pakje zakdoeken naast haar. De rest van de nacht had ze alleen maar liggen piekeren en liggen woelen. Ze had niet meer geslapen.
De volgende ochtend werd ze wakker en voelde zich eigenlijk goed, maar deed of ze zowat doodziek was. Ze wilde de komende weken echt niet naar school. Bij gym werd ze vast en zeker uitgelachen omdat ze altijd valt bij kastspringen, of omdat ze buiten altijd uitglijd op het gras. Maar haar vriendin Jante werd nooit uitgelachen, zij was goed in alles. Maar Nina was altijd het doelwit. Ze ging op de computer om iets te doen tegen verveling, maar op MSN begon Emmy tegen haar te praten. Zij is 1 van Lisha’s vriendinnen. Maar vroeger, voor Lisha er was, was Emmy Nina’s vriendin. En omdat Nina nauwelijks op MSN zit, heeft ze haar nog niet verwijderd. Emmy zegt: ‘Och, ben je ziek? Wat jammer nou, we hadden een verassing voor je. Maar ja dat gaat nu niet meer door!` Het was vast weer een gemene streek geweest. Maar hoe kan Emmy nu op MSN zitten? O ja, ze hebben informatica. Maar zij mag zelf nooit tijdens informatica op MSN zitten. Ze heeft geen zin om wat terug te zeggen. Maar nu zegt Emmy: ’We hebben een emmer melk over Jante heen gegooid, en daarna koekkruimels. Jammer dat je er niet bij was! Je had haar gezicht eens moeten zien!! En iedereen lachte haar uit.` Dat maakt Nina razend! Dat ze zo’n streek met Jante uithalen!! Waarom was ze nou niet gewoon naar school gegaan? Dan hadden ze dat met haar gedaan, maar Jante verdient dat niet! Wat had zij hun ooit aan gedaan? Niks toch?! Ze sloop naar haar kamer en kleedde zich om. Ze moest naar school! Ze moest Jante gaan troosten. Dit had ze niet verwacht! Ze rende naar de bushalte, ze had geen zin om te fietsen.

Toen ze op school kwam, was het net pauze. Ze rende naar de plek waar ze altijd zaten, en zag Jante zitten. Maar ze zat helemaal niet onder de melk en kruimels!! Wat had dit te betekenen? O nee! Ze hadden haar erin geluisd! Daar kwam Lisha’s groepje al aan met touwen in hun handen. Nina twijfelde geen moment en sprintte weg naar buiten. Wat waren ze van plan? Haar vastbinden aan een boom? Haar tas het dak op hijsen? Daar kon ze nu niet aan denken, ze moest wegwezen! Ze gaan haar vast insluiten en dan meenemen. Ze rende de hele school rond, op zoek naar een plek waar ze haar nooit konden vinden. Daar liep meneer Van Ensen. Ze vertelde wat er was en vroeg of ze mocht verstoppen in de lerarenkamer, maar hij begreep het niet helemaal. Dus rende ze verder naar een lokaal dat open was. Ze verstopte zich in een kast. Net op tijd, want er kwam net een klas binnen. Ze had er alleen niet op gelet dat het een biologielokaal was. In de kast stond een opgezette gans. Iemand in de klas werd gevraagd om de gans te pakken. Wat moest ze nu doen? Ze maakte zich zo klein mogelijk en hoopte zo dat ze niet ontdekt werd.
Maar toen zei de jongen die de gans moest pakken dat er ‘een bang kind’ in de kast zat. Ze begon te huilen en rende het lokaal uit.
Ze rende naar buiten, naar de bushalte, maar de bus was net weg. Ze had niet in de gaten dat Lisha naast de bushalte stond. Dus Lisha greep Nina vast en knoopte haar polsen aan elkaar met het touw. Ze gooide Nina’s tas naar Emmy, die hem daarna in een plas modder gooide. Nina schreeuwde en krijste wat ze maar kon, maar kaylee plakte een stuk tape op haar mond. Nu was ze kansloos. Ze trokken haar mee naar het grasveldje en duwden haar in een grote regenplas. Nina kon niks meer doen, en Lisha en haar vriendinnen liepen lachend de school in. Snel stond Nina op en rende naar haar tas. Gelukkig deed haar telefoon het nog, dus belde ze haar vader om haar op te halen. Hij was verbaasd, want hij dacht dat ze ziek in bed lag. Hij haalde haar op en was erg boos, omdat ze had gelogen. Ze kreeg een maand geen zakgeld en hij maakte een afspraak met haar mentor, nadat ze het verhaal van Lisha had verteld.

De volgende dag was Nina echt ziek. Ze stuurde Jante een sms dat ze niet op school kwam. Maar toen kreeg ze een sms terug van Lisha. Hoe kwam ze aan haar nummer? Lisha sms’te: ik hoor dat je ziek bent, wat jammer! We wilden een feestje geven omdat we je al 4 maanden pesten. En je laat niet merken dat je het erg vindt, dus gaan we gewoon door!` Pfff, wacht jij maar af, wilde ze terugsturen, maar ze kon viel in een lange, onrustige slaap. Toen ze wakker werd, stond Jante voor haar neus. Het was al half 1 en ze waren vandaag erg vroeg vrij, dus Jante kwam vast op bezoek om het huiswerk door te geven en te kijken hoe het met haar gaat. Ze gaf het huiswerk door en vertelde haar haar cijfer voor Duits. Toen ging ze weer weg.
De volgende ochtend ging ze gewoon naar school. Ze besloot met haar mentor te praten en te proberen bij Lisha uit de buurt te blijven. Haar mentor zou met Lisha en Emmy gaan praten. Met Emmy, omdat die eerst een vriendin van Nina was. Toen Lisha bij hun op school kwam, was ze verlegen en praatte bijna niet. Maar toen ze bevriend raakte met Emmy en Kaylee, was ze ineens ‘het coole meisje`. En later kwamen Milou en Jill daar ook nog bij. Vanaf toen hadden ze haat aan Nina. Nina wist eerst niet eens waarom, maar na een maand schreeuwde Lisha door de aula dat Nina haar raam had bekogelt met eieren, haar zusje had nat gegooid en ze haar hyves had gehackt. Dat was allemaal niet waar, maar dat heeft haar zus Anne-Marie gedaan. Zij had een half jaar geleden grote ruzies met Lisha’s zusje.

Maar Lisha’s hyves had Anne-Marie gehackt via Nina’s account, dan zou ze er niet achter komen dat zij het was. Lisha’s zusje geloofde niet dat Anne-Marie kon hacken, en dus heeft ze dat gedaan om te bewijzen dat ze het wel kon. En Anne-Marie lijkt erg op Nina, dus daarom verdacht Lisha haar. En nu haat ze haar voor altijd. En de rest van haar vriendinnen doet gewoon mee. Ze heeft het nog niet verteld aan Anne-Marie, omdat ze dan razend zal worden. Ze wilt niet dat haar zus iets van haar geheime missies afweet. Dan word ze bang dat Nina het heeft verteld aan haar ouders. Maar ze moet nu eerst aan haar Frans gaan beginnen, ze heeft morgen een proefwerk en ze kent de woordjes nog niet. Na een uur leren valt Nina in slaap.

haha jij hebt pech (15 x uitgekomen)

jij hebt pech hier is geen verhaal je hebt de vragen verkeerd beantwoord!! maarja het is wel een beetje gemeen dus lees mijn verhaal bij de andere uitkomst!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • britany

    jammer dat het afgelopen is ga door ga door!

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Leuk verhaal(Y)

    1 decennium geleden
  • COMFORTCROWD

    Best goed verhaal^^

    1 decennium geleden
  • xKittyCat

    het is nog niet af dit is het eerste stuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?