Welk personage ben jij van mijn story?|| 81ste hunger games

Hallo,
Ik schrijf een story
Naam: i'm different, i don't give up || the hunger games
Ontdek welk personage je bent van de 24!

Mogelijke uitkomsten

Mira Ebens (32 x uitgekomen)

Naam: Agnetha, Elinora, Xamira Ebens
Bijnaam: Mira
Leeftijd: 15
District: 12
Wapen: werp messen/ pijl en boog

Mira, een slim meisje, is anders. Ze bemachtigde bij de hoorn des overvloeds twee wapens. Ze heeft talent voor mes werpen, maar ook voor boogschieten. Ze vindt de hunger games een ziek spelletje. Ze lijkt een beetje op katniss. Ze heeft een 13 jarige zusje. Haar zusje wordt niet getrokken, maar zij zelf. Ze bedenkt een slim plan waarbij zo min mogelijk doden vallen. Een plan waarbij iedereen kan winnen.

Sam Kessen (0 x uitgekomen)

Naam: Samantha, Ziva Kessen
Bijnaam: Sam
Leeftijd: 16
District: 11
Wapen: dolk

Sam, een behendig meisje. Ze weet altijd te ontkomen, maar haar vrienden in de hunger games niet. Ze verliest haar beste vriend en wil de moordenaar doden. Ze word bondgenoten met Mira en helpt haar met haar plan. Ze wil zo snel mogelijk dat de hunger games aflopen. Ze twijfelt nooit aan haar eigen beslissingen.

Abb Laar (1 x uitgekomen)

Naam: Abby, Mila Laar
Bijnaam: Abb
Leeftijd: 13
District: 10
Wapen: touw

Abb, een verlegen meisje. Ze kan goed overweg met een touw. Ze is slim en kan daarom makkelijk mensen vangen of doden. Ze vind in het grote bos een mooie stok, ze bind haar touw daarom heen. Ze vecht verder met een stok, ook met een stok kan ze goed overweg. Ze erg bang voor Mira, iedereen weet namelijk wat Mira kan. Abb sluit zich toch aan bij Mira.

Liv Maars (1 x uitgekomen)

Naam: Merle, Olivia, Maars
Bijnaam: Liv
Leeftijd: 14
District: 9
Wapen: speer

Liv, een volhoudend meisje. Ze kan erg ver gooien. Ze kan goed omgaan met dieren, dat maakt haar sterk. Ze laat dieren naar zich toe komen, zo komt ze makkelijk aan eten. Ze gebruikt de dieren ook als wapen, of om aan andere tekens te geven. Ze weigert om zich aan te sluiten bij Mira. Ondanks dat ze zich niet aan sluit beschermt ze Mira en haar bondgenoten. Dat maakt haar erg dapper.

Fay Palthe (5 x uitgekomen)

Naam: Fayenne, Joy palthe
Bijnaam: Fay
Leeftijd: 17
District: 8
Wapen: pijl en boog

Fay, is een snel meisje. Ze kan goed pijl en boog schieten, ze heeft moeite om een bewegend doelwit te raken. Ze haat Mira en wil haar graag doden. Alleen krijgt ze Mira niet te pakken. Ze is niet erg geliefd bij andere tributen. De meeste zouden er veel voor over hebben om haar te doden. Ze is snel, haar snelheid gebruikt ze goed om te ontkomen aan de tributen die haar willen doden.

Nic Wisse (1 x uitgekomen)

Naam: Nicole, Roos, Vlinder Wisse
Bijnaam: Nic
Leeftijd: 15
District: 7
Wapen: dolk

Nic, een stoer meisje. Ze laat niet met zich sollen of met haar vrienden. Behalve stoer is ze ook beschermend. Een dolk is een klein wapen, maar wat Nic er mee kan maakt haar erg gevaarlijk. Ze vertrouwt weinig mensen. Er zijn maar twee tributen bij wie ze zich veilig voelt, Mira en Sam. Ze twijfelt geen moment en staat vanaf het begin van de hunger games achter Mira. Ze sluit zich daarom gelijk aan.

Prim Vimde (1 x uitgekomen)

Naam: Dewi, Primrose Vimde.
Bijnaam: Prim
Leeftijd: 16
District: 6
Wapen: pijl en boog

Prim, een moedig meisje. Veel mensen denken dat zei het zusje van katniss is, maar dat is niet waar. Ze kan mega goed pijl en boog schieten. Ze heeft nog nooit iets gemist. Ze is ook erg snel, daardoor merken weinig mensen haar op. Ze sluit zich, na eerst geweigerd te hebben, toch bij Mira aan. Ze is moedig maar ook erg bang, al zou je dat niet gauw van haar denken.

Liz Brande (2 x uitgekomen)

Naam: Helena, Liz, Marit Brande
Bijnaam: Liz
Leeftijd: 17
District: 5
Wapen: werp messen

Liz, een rebels meisje. Liz lijkt veel op Clove. Ze is erg strijdlustig. Liz beschermd Mira tegen de tributen die haar doden. Liz en Mira zijn erg goede vrienden. Liz twijfelt niet en sluit zich aan bij haar vriendin Mira. Ze hebben het samen, ondanks dat ze zich in een moeilijk situatie bevinden, erg leuk. Als Liz ernstig gewond raakt, doet Mira er alles aan om haar te redden. Omdat Mira niet opgeeft redde ze Liz.

Ella Tuyn (1 x uitgekomen)

Naam: Janella, Madelief Tuyn
Bijnaam: Ella
Leeftijd: 14
District: 4
Wapen: touw

Ella, een zelfverzekerd meisje. Ella is erg zeker van zich zelf. Ze kan aardig overweg met een touw. Ze vecht er niet echt mee. Met haar touw kan ze vooral makkelijk ontsnappen. Ook Ella vind een stok, ze kan veel beter overweg met haar stok. Ze gebruikt haar touw nog wel voor ontsnappingen. Ze sluit zich aan bij Mira met gevaar voor eigen leven.

Pris Swars (1 x uitgekomen)

Naam: Priscil, Valentina Swars
Bijnaam: Pris
Leeftijd: 15
District: 3
Wapen: speer

Pris, een lenig meisje. Ze ontsnapt aan iedereen. Ze kan erg vergooien. Ze sluit zich aan bij Mira. Ze is bevriend met Liz. Als Liz bij de training voor Mira opkomt, besluit Pris Mira te helpen. Haar lenigheid helpt haar overleven. Pris is slim en bedenkt daarom een ontsnapping voor Mira. Pris wil graag winnen, maar zou sterven voor Mira omdat zij vindt dat Mira moet winnen.

Cam Gaver (1 x uitgekomen)

Naam: Camilla, Dani Gaver
Bijnaam: Cam
Leeftijd: 16
District: 2
Wapen: dolk/ zwaard

Cam, een sluw meisje. Ze heeft een hekel aan Mira. Cam wil Mira graag doden. Ze sluit zich aan bij Fay. Samen proberen ze haar te doden. Het lukt ze niet. Mira en haar bondgenoten zijn te sterk. Cam zoekt tributen die Mira ook haten. Cam is erg sluw, ze krijgt de kans om haar te doden. Ze verspild die door eerst met haar te praten. Liz valt Cam aan en verwond Cam.

Roch Jagere (0 x uitgekomen)

Naam: Kyra, Rochella Jagere
Bijnaam: Roch
Leeftijd: 15
District: 1
Wapen: pijl en boog

Roch, een sterk meisje. Roch kan erg goed boog schieten. Daarnaast is ze ook erg sterk. Ze twijfelt of ze zich bij Fay aan moet sluiten of bij Mira. Ze besluit voor geen van beide te kiezen. Ze word overgehaald door Pris om zich bij Mira aan te sluiten. Ze is al erg lang bevriend met Pris en luistert daarom naar haar. In het begin staat ze volledig achter Cam. Later haat ze haar.

Storm Renen (0 x uitgekomen)

Naam: Laurens, Storm Renen
Bijnaam: Storm
Leeftijd: 16
District: 12
Wapen: zwaard

Storm is een eerlijke jongen. Hij zegt wat hij denkt, wat soms verkeerd uitpakt. Storm kan erg goed zwaard vechten. Hij is best sterk en erg handig. Hij bedenkt een grote boomhut waar hij en zijn bondgenoten zich schuil kunnen houden. Hij maakt de boomhut samen met Mira en een paar andere bondgenoten.

Lex Wagge (0 x uitgekomen)

Naam: Alex, Timo Wagge
Bijnaam: Lex
Leeftijd: 17
District: 11
Wapen: X

Lex is een onrustige jongen. Hij heeft altijd wel iets te doen. Hij heeft geen wapen nodig want hij is enorm sterk. Hij heeft geleerd hoe je iemand met kracht kan vermoorden. Dat heeft hij van zijn eigen vader geleerd. Lex kan zich goed verstoppen. Hij bespioneert Mira continu zonder dat ze het door heeft. Als Mira hem ontdekt wil ze hem vermoorden. Dan ontdekt ze dat ze Lex goed kan gebruiken bij haar plan. Hij wil zich niet aansluiten, maar als zijn leven gevaar loopt sluit hij zich toch aan.

Dex Laar (1 x uitgekomen)

Naam: Dex, Sil Laar
Bijnaam: Dex
Leeftijd: 15
District: 10
Wapen: speer

Dex is een behulpzame jongen. Hij heeft een zus Abb Laar. Hij kan erg ver gooien, daarom is zijn wapen ook een speer. Hij sluit zich aan bij Mira, na dat hij Mira gered heeft. Hij lijkt een klein jochie, maar is vrij sterk en niet bang. Hij wil niet graag doden, maar als het moet doet hij het.

Vig Crog (0 x uitgekomen)

Naam: Viggo, Jur Crog
Bijnaam: Vig
Leeftijd: 16
District: 9
Wapen: zwaard

Vig is een dappere jongen. Hij kan goed zwaard vechten en klimmen. Hij verbergt zich hoog in bomen. Niemand ziet hem daar. Hij is behendig, daardoor valt hij niet snel uit een boom. Vig kan snel en goed zwaard vechten. Het is moeilijk om hem te pakken te krijgen.

Lean Nes (0 x uitgekomen)

Naam: Leander, Max Nes
Bijnaam: Lean
Leeftijd: 17
District: 8
Wapen: werp messen

Lean is een stoere jongen. Hij is niet bang en durft veel. Hij heeft een talent voor mes werpen. Hij is ook erg snel en sterk. Lean kan zich erg goed verdedigen. Je moet oppassen, als je hem tegen komt kan dat je leven kosten. Hij heeft een enorme hekel aan Mira.

Mika Schols (0 x uitgekomen)

Naam: Mika, Sepp Schols
Bijnaam: Mika
Leeftijd: 17
District: 7
Wapen: zwaard

Mika is een eigenzinnige jongen. Hij praat niet graag over zijn verleden. Hij vertrouwt weinig mensen. Hij wil zich niet bij Mira aansluiten. Hij doet er alles aan om bij haar uit de buurt te blijven. Mira begint hem te haten en hij haar. Hij sluit zich aan bij de groep die haar wil doden.

Jace Grand (0 x uitgekomen)

Naam: Jace, Luka Grand
Bijnaam: Jace
Leeftijd: 16
District: 6
Wapen: X

Jace is een grappige jongen. Hij is erg sterk. Hij vecht met zijn blote handen. Jace kan niet goed tegen zijn verlies, hij doet veel om te winnen. Jace heeft een erg heftig verleden achter de rug en is daarom erg wantrouwend. Hij sluit zich aan bij Mira, maar vindt haar niet bepaald een geschikte leider.

Kay Vink (0 x uitgekomen)

Naam: Kay, Raaf Vink
Bijnaam: Kay
Leeftijd: 16
District: 5
Wapen: speer

Kay is een slimme jongen. Hij is niet erg sterk. Hij kan ver gooien. Kay gebruikt niet alleen zijn speer als een speer , maar ook als vecht stok. Hij is erg slim, daardoor weet hij precies wanneer iemand iets doet, hij vermoed het. Hij sluit zich aan bij Mira, hij word goede vrienden met haar.

Rile Hest (0 x uitgekomen)

Naam: Lode, Riley Hest
Bijnaam: Rile
Leeftijd: 15
District: 4
Wapen: werp messen

Rile is een trotse jongen. Hij verliest niet graag zijn trots, hij behoud die ook goed. Mes werpen is zijn specialiteit. Hij kan goed gooien. Rile is erg sterk. Hij sluit zich graag aan bij Mira. Rile beschermd zijn vrienden zelfs als dat zijn leven kost. Hij heeft een hekel aan Fay, hij zou dan ook nooit aan haar kant staan.

Den Filat (0 x uitgekomen)

Naam: Dennis, Thom Filat
Bijnaam: Den
Leeftijd: 17
District: 3
Wapen: pijl en boog

Den is een twijfelende jongen. Hij heeft van jongs af aan al een passie voor boogschieten, hij is er bijzonder goed in. Als Den de hoop en moed opgeeft wil hij zelfmoord plegen. Mira houd hem tegen en red zijn leven. Hij sluit zich aan bij haar.

Cado Leenen (1 x uitgekomen)

Naam: Cado, Wessel Leenen
Bijnaam: Cado
Leeftijd: 17
District: 2
Wapen: speer

Cado is een moedige jongen. Hij kan goed gooien, hij is sterk, hij gebruikt zijn speer ook als vechtstok. Als Mira dreigt gedood te worden door Fay ref. Cado haar. Hij sluit zich aan bij Mira en staat volledig achter haar plan.

Mat Keyers (3 x uitgekomen)

Naam: Matthew, Liam Keyers
Bijnaam: Mat
Leeftijd: 16
District: 1
Wapen: zwaard

Mat is een krachtige jongen. Iedereen is bang voor hem. Hij vecht niet alleen met zijn zwaard maar ook met zijn kracht. Hij dood mensen met zijn blote handen. Hij sluit zich aan bij Fay. Hij luistert alleen Nasr Fay, een ander die hem dingen beveelt zal sterven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Gashina

    Liz, dat klopt wel, aangezien ik ook heel erg veel dingen heb die Clove ook heeft met karakter, en goed messen kunnen gooien lijkt me altijd al leuk:D

    Btw, wat heeft Mira veel bondgenoten, dat word nog wat als hun als enige overblijven.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?