Welke Cup cake ben jij?

Ze zijn kleurig, zoet, grappig en vrolijk, cupcakes! Wie houdt er nou niet van cup cakes? Toch heeft elke Cup cake wel een ander karakter. Is het een zwarte, met groene stippels of is het een felroze met een marsepeinen eenhoorn daar op? Test het nu!

Mogelijke uitkomsten

Agry-Bird Cup-cake!!! (16 x uitgekomen)

Terwijl jij deze test maakte, zijn wel er inmiddels wel achter gekomen dat jij gek bent op Agry-Birds. Lucky for you, de Angry-Bird cup cakes bestaan echt!

Koekie-Monster Cup-cake!!! (61 x uitgekomen)

Tijdens deze test zijn we er heilig van overtuigd dat jij fan girl bent van de enige echte Koekie-Monster! Daarom voor jou, dachten wij: misschien houdt zij wel heeeeeeel erg veel van een Koekie-Monster Cup-cake!
Lucky for you, de Koekie-Monster Cup-cake bestaat in real ook!
Jeeeeeeeeey :3

Girly Cup-Cake (143 x uitgekomen)

Je bent een echt meisje-meisje. Je bent gek op make-up en shoppen, en natuurlijk is roze een te gekke kleur voor jou, als meisje-meisje. Daarom hebben wij voor jou een cup-cake gemaakt met schattige make-up tasjes van marsepijn, lipstick en andere make-up! En natuurlijk... fel ROZE :D

Regenboog Cup-cakes!!! (34 x uitgekomen)

Je bent een vrolijk type en je bent gek op felle kleurtjes. Je vindt het heerlijk om je haar vol te stoppen met allerlei strikjes, speltjes en haarbandjes, dus je bent ook gek op details. Wij hebben voor jou de perfecte Cup-cakes gemaakt: Regenboog Cup-cakes!!!
Eet smakelijk ;)

Love Cup-cake!!! (19 x uitgekomen)

Je bent gek op de liefde en vriendschap, en waarschijnlijk op dit moment ook verliefd. Misschien heb je net verkering, of heb je daarnet de ware ontmoet in de trein, maar je bent in ieder geval helemaal 100 % in love. Daarom bedachten we voor jou een simpele, maar perfecte cup-cake. En als je hem proeft, proef je de liefde!!!
OM NOM NOM :3

Gothic Cup-cake!!! (7 x uitgekomen)

Je bent een echte gothic die wel een beetje van horror, en griezelen houdt. De meeste kleding in jouw klerenkast is zwart en vaak zit er een donkere kant aan. Voor een echte gothic, bestaat er natuurlijk maar 1, perfecte Cup-cake: Een Gothic-Cup-Cake!
Zwart, met een skelet van marsepein daar op. Wat wil je nog meer?
Enjoy ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • Scandal

    Koekie-Monster Cup-cake =)

    9 jaar geleden
  • Koekeloekie

    OMG EENHOORNS EEKHOORNS SCHOENVETER ALIENINVASIE

    1 decennium geleden
  • OlafATW

    angry bird!

    1 decennium geleden
  • Lucid

    Regenbooooooog!

    1 decennium geleden
  • xKittyCat

    girly cupcake (H)(H) dat plaatje is cool!

    dat plaatje van gothic cupcake is ook awesome

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?