Leven of dood.

Overleef jij de rit?
Je bent net samen met je Antwerpse vriendin naar een concert geweest in het sportpaleis. Je moet je bus nemen in een donkere straat waar iedereen slaapt. Of toch bijna iedereen...

LINK TWEEDE RONDE

Mogelijke uitkomsten

Verstoppen in het steegje. (48 x uitgekomen)

Je kijkt achterom, er loopt een vreemde man te wankelen op straat.
Het bot van de man is half uit zijn been gestoken en heeft een hele verre, weggezakte stem. Hij doet zijn zwarte kap af en je ziet dat zijn gezicht onder bloed is. Hij haalt een vleesmes boven en jij begint de rennen. Je rent redelijk lang tot je hem afwimpelt door in het steegje te gaan. Hij rent voorbij het steegje en is dan spoorloos.

Op naar de volgende ronde.

Naar de deur. (25 x uitgekomen)

Jij kijkt achterom en ziet een wankelende, knokelige man op je afstappen. Hij zegt iets onverstaanbaar met zijn verre stem. Hij laat zijn bebloedde hoofd zien en haalt een vleesmes boven. Jij zet het op rennen en passeerd een brede deur. Je gaat binnen en je merkt dat er zo nog meer van die mannen zijn. Het maanlicht schijnt op hun, hun kleren vallen uit en ze krijgen een heel duidelijke, harige ruggengraat. Ze ruiken je jonge bloed en verslinden je levend.

Je hebt deze ronde niet overleefd. Probeer het nog eens of ga naar de volgende ronde.

Je verstopt je in een oud krot. (11 x uitgekomen)

Je kijkt achterom en ziet een knokelige man. Hij laat zijn bebloedde gezicht zien en hij haalt een vleesmes boven. Je zet het op schreeuwen en rent naar het oude, leegstaande krot. Er staat een douche met mat glas.
De man heeft je gezien en kruipt er mee in. Je kunt geen kant meer op. Hij gaat in rook op en laat als geest de kraan lopen. De douchedeur zit vast en je kunt geen kant meer op. Het putje is verstopt en er stroomt dus geen water uit. Je kijkt naar het 'water' en het blijkt zwart te zijn. Het is vuurheet water en je maakt een trage dood mee. Verdrinking en brandwondes. Jammer.

Probeer opnieuw of ga naar de volgende ronde.

Je belt aan. (14 x uitgekomen)

De piepende voordeur gaat langzaam open. Je gaat naar binnen en de deur smakt dicht. Na deze smak was jij voor altijd spoorloos. Niemand heeft je ooit nog gevonden.

Je hebt deze ronde niet overleefd. Probeer het nog eens of ga naar de volgende ronde.

Het koevoet (2 x uitgekomen)

Je liep niet weg van de knokelige man. Je nam het koevoet in de hand en van zodra hij bij je kwam en hij een vleesmes bovenhaalde, begon je op hem te slaan. Hij was onbeweeglijk, net een steen. Hij liet het mes vallen. Zijn hand kwam in een klauw naar je gezicht. Hij heerstte over je krachten. Jij kon jezelf dus niet controleren, je paktte het mes en je sneed je hand ermee af. Je beeld werd wazig en het leek alsof je hart in je ogen zat. De man verliet
de straat en je bloedde dood in 2 minuten tijd.

Je hebt deze ronde niet overleefd. Probeer het nog eens of ga naar de volgende ronde.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • loveSamGrest

    overleefd maak alsjebliefd een derde deel plsssss

    5 jaar geleden
  • EpicProngs

    koevoet, niet overleefd (huil)

    1 decennium geleden
  • Vulgrim

    Verstoppen in het steegje. (:

    1 decennium geleden
  • Stormborn

    overleeft... maar of ik daar noo blij mee ben?

    1 decennium geleden
  • Odyne

    Hahha 2e keer wel overleefd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?