Wanneer en hoe ga jij dood?

Doe de quiz om er achter te komen wanneer en hoe je dood gaat! haha

Mogelijke uitkomsten

31 Oktober 2013 (14445 x uitgekomen)

Het is halloween en je bent van plan om met een paar vrienden langs de deuren te gaan voor snoep. Voor dat je gaat, komen er een paar kinderen aan de deur vragen voor snoep. Je geeft ze allemaal snoep, behalve 1 jongentje. Die heel erg op een zombie. Hij kijkt je aan met open mond en wijst heel eng naar je. En hij wilt iets zeggen maar plotseling springt je vriend(in) achter je vandaan en schrikt BOEE! Je krijgt een hartaanval en gaat dood door de schrik.

4 Juli 2016 (568 x uitgekomen)

Je hebt heel erg veel maagpijn maar doet toch mee met een eetwedstrijd: Wie de meeste hotdogs op kan eten. De deelnemers hebben allemaal al 70 hotdogs op en jij ook. Als je er nog 1 eet dan win je! Maar je zit al helemaal vol! Toch eet je de laatste hotdog maar je maag ontploft en toen was je dood.

23 Februari 2017 (899 x uitgekomen)

Je bent heel erg moe maar je wilt maar niet stoppen met gamen! Je kan niks anders doen en je eet ook niks anders dan chipt en drinkt niks anders dan energy. Je vrienden zeggen al een hele tijd tegen je dat je moet stoppen en je zegt dat je over 30 minuten gaat stoppen. Maar net voordat je wilt stoppen, ben je te moe en ga je dood.

29 Januari 2023 (3112 x uitgekomen)

Je stikt bijna in je eigen scheten. Maar je valt wel veel af en je vriend(in) raadt jou een kool dieet aan. De laatste tijd heb je alleen maar kool gegeten en niks anders. Op een dag werk je tot laat in de avond en de lift werkt ineens niet meer wanneer jij er in zit. Je zit vast! Je bent alleen en je belt voor hulp. Hulp komt er meteen aan maar je krijgen je er maar niet uit, dus ze zeggen dat je nog even moet wachten. 10 uur later zit je nog steeds in de lift en heb je zoveel scheten gelaten dat je er in stikt. en toen was je dood.

25 December 2015 (1430 x uitgekomen)

Het is kerst en als verassing voor je ouders zit je verstopt in een hele grote doos. Wanneer je uit de doos wilt springen, Lukt het niet! Je zit vast in de doos. Je kan bijna geen adem meer halen omdat er veelste weinig lucht is. Gillen lukt ook niet meer, en na een paar minuten ben je dood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (51)

  • horses1

    Ik vier vandaag mijn 5de Sterfdag!! Hoera hoera!!!
    Iedereen is uitgenidigd:P

    6 jaar geleden
  • Writex83

    Halloween....

    Dus technisch ben ik al 5 jaar dood. ^^

    6 jaar geleden
  • zwartepanter21

    vandaag vier ik dat ik twee jaar dood ben. hoera!

    6 jaar geleden
  • Kwiklichtjekit

    Ik ben al 4 jaar dood denk niet dat dat klopt????

    6 jaar geleden
  • GoCrazy

    Ik ga over 6 jaar dood... dan ben ik 20 :( (nu 2017) :( :( :(

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?