Who's your prince charming? ~ One Direction

Wie van de boys van One Direction is jouw prins op het witte paard, waarschijnlijk heb je wel een voorgevoel over wie dat zou kunnen zijn....
Check hier of je voorgevoel klopt!


Mijn Stories:

The Last Song ~ One Direction

Love you more than I did before - Liam James Payne

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (101 x uitgekomen)

Jouw prince charming is de blonde Ier, jullie passen perfect bij elkaar. Jullie houden allebei van eten en zijn altijd eerlijk tegen elkaar, jullie kunnen ook eigenlijk helemaal niet tegen elkaar liegen want daarvoor kennen jullie elkaar te goed, jullie hebben iets waar anderen jaloers op kunnen zijn!

Harry Styles (39 x uitgekomen)

Jij vind jou prince charming in Harry Styles. Jullie relatie is spannend, maar is wel stevig. Het ziet ernaar uit dat dit voor eeuwig is. Als je 's avonds thuiskomt na een lange dag staat er een romantisch diner voor twee klaar, hij is de liefste jongen die je kent. Jullie zijn het wel eens oneens maar een ruzie duurt nooit lang, daarvoor houden jullie te veel van elkaar. Kortom in deze relatie is hééél veel liefde in het spel.

Louis Tomlinson (54 x uitgekomen)

Jouw prince charming is Louis met zijn goede gevoel voor humor. Hij is beschermend en lief voor je. Jullie deden het goede gevoel voor humor en als jij en Louis op een feest zijn kan het niet meer stuk. Toch kunnen jullie ook serieuze gesprekken voeren als het moet, een ruzie is er bijna nooit want 1 van jullie weet er altijd wel weer een grapje van te maken. Humor is een van de redenen dat deze relatie zo sterk is.

Liam Payne (86 x uitgekomen)

Jouw prince charming is de lieve en trouwe jongen uit Wolverhampton. In Liam heb jij echt de ware gevonden. Jullie relatie is zo sterk omdat jullie trouw zijn aan elkaar en elkaar vertrouwen, jaloezie zul je in jullie relatie niet zo snel tegenkomen. Hij is lief en verzorgend, je zult nooit iets tekort komen met Liam aan je zijde. Vertrouwen is in deze relatie een zeer belangrijke factor.

Zayn Malik (36 x uitgekomen)

De stoere Zayn Malik is jouw prince charming. In deze stoere jongen uit Bradford heb jij gevonden wat je zocht. Jullie relatie is zal nooit saai worden. Hier en daar hebben jullie wel eens een meningsverschil maar het kan altijd weer worden opgelost. In elkaar hebben jullie echt de waren gevonden. Jullie relatie is iets wat andere mensen mooi vinden om te zien, de liefde spat er aan alle kanten vanaf. Jullie relatie wordt nooit saai!

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

 • 1DloverNL

  Harry!!!

  9 jaar geleden
 • Chuchote

  Niall (H) De schattige Ier, haha klopt precies!

  1 decennium geleden
 • xHappyHoran

  I've got Liam ^^
  No serious,, dit is de eerste keer EVER dat ik Liam uit krijg volgens mij,,
  Ik ben trots op mezelf ^^

  xo

  1 decennium geleden
 • NarniaRebel

  Louis haha <3

  1 decennium geleden
 • Liebrecht

  Niall! Mijn perfecte leprechaun :)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?