Op welk 1D-lid lijk jij het meest?

Dit is soort van een quiz om te zien op welk 1D-lid jij het meeste lijkt en met wie je dus de hechtste band zou hebben als je ze kende (:
hope you like it! (flower)

Mogelijke uitkomsten

Louis William Tomlinson (27 x uitgekomen)

Jij kan mensen met de simpelste dingen aan het lachen maken. Je bent er altijd voor mensen maar als jezelf iets dwarszit schuif je het aan de kant en maakt flauwe lollen om je zorgen te vergeten. Je doet dat natuurlijk niet altijd. Als je een vriend hebt in nood, sla je meteen om van grappenmaker naar serieuze beste vriend die met geweldig advies komt aanzetten of je op een lieve manier troost. Louis Tomlinson is het lid van One Direction waar jij het meeste op lijkt!

Liam James Payne (143 x uitgekomen)

Jij bent in je gekke vrienden groep de meest serieuze , maar zeker weten niet de saaiste! Jij komt aanzetten met idee?n waar iedereen meteen dolenthousiast van is, en als ze dat niet zijn mankeert er gewoon iets aan hun. Jij bent ??n van de meest zorgzame en lieve personen in je omgeving, maar toch amuseer je je rot in je gekke vriendenkring. Ondanks alle drukte waar je zo van houdt, geniet je toch nog dikwijls van een rustig moment op je eentje om van alle stress te ontkomen. Je bent zonder twijfel een persoon die erg veel met Liam van One Direction gemeen heeft!

Harry Edward Styles (139 x uitgekomen)

Jij bent een erg onopvallend alledaags persoon, maar op een bepaalde manier toch weer niet. Je hebt iets aan je dat je speciaal maakt, en schaamt je niet om uit te komen voor een of andere rare gewoonte of eigenschap die je hebt. je bent een hopeloze flirt, maar persoonlijk vind ik dat zo'n slechte eigenschap nog niet. Je kan er snel overheen als iemand je dumpte, en vindt het niet moeilijk de eerste zet te zetten als je iemand leuk vindt. Jij lijkt ongetwijfeld erg veel op Harry van One Direction!

Niall James Horan (86 x uitgekomen)

Jij houdt van eten en gaat slap van het lachen vanaf dat iemand ook maar een kleiene grap uithaalt. Je hebt een beetje een speciale kant, zoals een accent of een andere nationaliteit maar dat is juist leuk! Zo word je gemakkelijk herkend. Je valt best op, maar doet toch een beetje je best jezelf op de achtergrond te houden. Dingen zoals twitter en facebook vind je de max, en je bent er dan ook niet meer af te halen. Jij lijkt zeker weten erg veel op Niall van One Direction!

Zayn Jawaad malik (53 x uitgekomen)

Jij bent altijd erg chill en relaxed. je houdt ervan om je eigen sstopwoordje continu te gebruiken, wat iedereen best grappig vindt. Als je inspiratie hebt en een tekenblok, krabbel je er meteen op los en komt er een prachtige cartoon of andere tekening uit. Je bent wel enorm veel bezig met je haar, maar dat is niet erg, want je haar ligt wel altijd perfect! Ongetwijfeld ben jij iemand die veel op Zayn van One Direction lijkt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (89)

  • Restricted

    Niall, ''een andere nationaliteit maar dat is juist leuk! Zo word je gemakkelijk herkend. Je valt best op, maar doet toch een beetje je best jezelf op de achtergrond te houden. Dingen zoals twitter en facebook vind je de max, en je bent er dan ook niet meer af te halen'', klopt helemaal! Haha ik herken me er echt in. Twitter en facebook... Kan ik uren op zitten! Ik ben kwart Filipijns, en ja, ik ben zelf druk maar probeer me altijd in te houden xD
    Leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • tesspoepchinees

    Nialllllll ❤️❤️❤️

    9 jaar geleden
  • SelenaGomez1

    Louis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • saftieproest

    Zalig, Timon heeft hem ook gedaan en hij was ook Liam, net als ik!
    xx jekentmewel(sofie haha)

    1 decennium geleden
  • sarahxelmo

    Super leuke Quiz
    Ik ben Liam!!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?