Overleeft Lucy een week met jou?

Je ligt in een hoekje van je grote huis. Je hebt net gehoord dat er een oppasser komt. Een monster-oppasser. Zal ze het wel overleven? Zal het niet te moeilijk zijn om samen met een mens te zijn? Je huivert. Nee, je mag deze oppasser niet opeten. Je staat op en loopt langs een spiegel. Een jongen met wit haar, rode ogen, scherpe tanden en gedraaide hoorns langs zijn oren kijkt bang terug. Je loopt verder en laat je spiegelbeeld achter je. Ze kan elk moment komen. TRING! Daar is ze al.

Mogelijke uitkomsten

Lucy is dood. (43 x uitgekomen)

Het is je niet gelukt. Lucy is dood. Je hebt haar of opgegeten, of ze is op straat aangevallen door een dronken man, of je hebt niet verteld dat het eten giftig is voor mensen, of een andere fout gemaakt en de controle verloren. Je hebt het monster in je laten winnen. Je wacht nu op de volgende oppasser.

Het is gelukt! (6 x uitgekomen)

Lucy heeft het overleefd! Ze blijft steeds vaker oppassen en jullie beginnen van elkaar te houden. Je bent je innerlijke monster de baas. Ondanks je vreemde uiterlijk ben je geen monster. En raad eens: jullie gaan later trouwen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?