One direction; jou match?

Wie is jou officiele match van One Direction?

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik (146 x uitgekomen)

Jij houd van Zayn, je bent het langst bezig met je haar van al jou vriendinnen. Zayn past supergoed bij je, hij ook namelijk. Jij en Zayn zouden samen naar de sauna kunnen gaan, om samen lekker te ontspannen.

Niall Horan (279 x uitgekomen)

Jou grote liefde is Niall. Hij houd van eten net als jou. Samen gaan jullie naar de Nando's en eten jullie daar lekker je maagje vol. Zijn tanden zijn cute, vind jij. Jullie blijven lang bij elkaar.

Liam Payne (298 x uitgekomen)

Jij bent super in love met Liam. Van al jou vriendinnen ben je zeker niet de stilste, maar je houd wel van rust. Je doet het goed op school en door Liam's steun kom jij er wel.

Harry Styles (253 x uitgekomen)

OMG, ITS HARRY STYLES. Joun crush is zowieso Harry Styles. Jullie zijn allebei een beetje speels en houden van droge opmerkingen maken die anderen doet lachen. Ookal heb je een 'neppe relatie' met je beste vriendin, voor Harry zou je haar opgeven, net als Harry dat zou doen bij Louis.

Louis Tomlinson (147 x uitgekomen)

Jou ware liefde is Louis Tomlinson, je houd van zijn grappen, en jij maakt ze zeker ook. Jullie perfecte date? ; Dat maakt jullie niks uit als jullie maar samen zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (102)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?