SLIJMBAL~transfiguratie

De S.L.I.M.B.A.L. examens staan weer voor de deur! Zou jij het theorie-examen Transfiguratie halen?
Doe deze quiz en je weet het!

SUCCES!

Bijles S.L.I.J.M.B.A.L.
Professor M. Anderling
minerva.anderling@hogwarts.hw
Grote Zaal; plek 3; naast Perkamentus

Mogelijke uitkomsten

U~Uitmuntend (36 x uitgekomen)

Jij bent supergoed in Transfiguratie! Jij kan wel een faunaat zijn! Je weet er veel vanaf en Perkamentus en Anderling zijn jouw grote voorbeelden. Een lucifer naar een naald is voor jou peulenschil. Jij doet het echte werk! Knap!

B~Boven verwachting (3 x uitgekomen)

Jij bent best goed in Transfiguratie! Jij zou dingen kunnen veranderen als je je best doet. Jij weet redelijk veel over gedaanteverwisseling. Goed gedaan!

A~Acceptabel (2 x uitgekomen)

Jij bent niet supergoed in Transfiguratie. Je weet er wel wat vanaf, of ongeveer, maar veel vragen waren moeilijk voor jou. Je hoeft je er niet in te verdiepen. Een A is voldoende, dus dat goed genoeg!

S~Slecht (0 x uitgekomen)

Jij bent niet zo goed in Transfiguratie. Je weet er niet zo veel vanaf, daarom scoor je ook onvoldoende. Maar als je je er iets meer in verdiept haal je vast een A! Het boeit jou misschien niet zoveel, maar toch had je nog wat antwoorden goed!

D~Dieptreurig (0 x uitgekomen)

Jij bent slecht in Transfiguratie. Misschien lukt het je om een pen te veranderen, maar niet veel meer. Je haalt onvoldoende, best zwaar, een 3 ofzo. Maar het boeit jou waarschijnlijk niet zoveel, of wel, maar dan heb je je hier nog nooit echt in verdiept.

Z~Zwakzinnig (3 x uitgekomen)

Jij bent belachelijk slecht in Transfiguratie! Jij weet er bijna niks vanaf. Ben jij eigenlijk geen dreuzel? Jij kan het gewoon niet. Als je wilt zijn er genoeg sites waar je informatie kan vinden. Maar dat moet je wel willen dan :p :P

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?