welke blader ben jij?

Welke blader ben jij eigenlijk? Gingka, kyoja, Kenta, Tsubasa, Yu of misschien wel Masamune?

Mogelijke uitkomsten

Gingka (26 x uitgekomen)

Gingka is in de serie de beste blader die er is samen met Kyoja. In het echt is storm pegasus alleen niet al te goed. Dat komt door zijn draaipunt. Die is helemaal plat. jij zit echt vol zelfvertrouwen en hebt het volle vertrouwen in je vrienden.

Kyoja (26 x uitgekomen)

Jij gaat helemaal tot het uiterste en geeft nooit op. Je hebt geen steun nodig maar als je vrienden in gevaar zijn staan zij toch op de eerste plaats. Jij bent zo hard als staal en samen met je leone geef je nooit op.

Tsubasa (18 x uitgekomen)

Jij bent een slimme en sluwe vechter. Jij bent snel stiekem als de ninja. geheimzinnig moeten we ook niet vergeten. Net als kyoja ga jij tot het uiterste maar soms verlies je de controle en word je wild. sluw en stiekem maar ook sterk en wild.

Yu (26 x uitgekomen)

Je bent klein maar toch heel sterk. Mensen denken o die daag ik even uit en win maar nee. Jij haalt ze in een klap neer. Van conische geluiden hou je ook wel. want met libra gebruik je die voortdurend.

masamune (7 x uitgekomen)

Masamune is net als Gingka een grote doorzetter. hij geeft nooit op en krijgt steun van zijn vrienden. Hij kan alleen niet zo goed tegen zijn verlies. hij vindt zichzelf de beste blader ter wereld terwijl hij dat niet is. Dat zijn Gingka en Kyoja natuurlijk. Hij is best goed in uitsloven

Madoka (8 x uitgekomen)

Madoka is zelf geen blader maar ze weet er wel alles van. ze kan met het blote oog zien welke twee beo's er in gevecht zijn met elkaar. Je kunt af en toe wel beyblade maar je kunt je vrienden helpen als de besten. zonder jou waren ze nergens.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?