Welk karakter van Akatsuki ben jij?

Of beter gezegd: op welke lijk je het meest. Is het de big mouth Hidan? Of de geldwolf Kakuzu? Misschien ben jij wel iemand die braaf is zoals Tobi? Allemaal vragen waar je in deze quiz antwoord krijgt!

Mogelijke uitkomsten

Hidan (12 x uitgekomen)

Jij bent echt de big mouth van heel het stel. Je hebt ergens duidelijk een mening over en jij verslaat op het gebied van schelden en klagen iedereen. Je bent trouw aan Jashin en je bent btw mijn favo karakter ^^

Kakuzu (1 x uitgekomen)

Money, money, money is so funny in jouw wereld. Echt aan alles hangt bij jou een prijskaartje. Je gaat over de rooie als iets te duur is of als mensen roekeloos zijn met je geld.

Zetsu (2 x uitgekomen)

Jij mag je af gaan vragen of je niet in je vorig leven kanibaal bent geweest en anders was het je andere persoonlijkheid wel. Mensen zijn niet veilig bij je. Wie weet hebben ze straks geen arm meer omdat jij per se wilde weten hoe het smaakte. Jouw grootste angst is dan ook de ontstopper als ze hun ledematen terug willen uit jouw buik.

Deidara (5 x uitgekomen)

Kaboem! Kaboem en nog eens kaboem. Voor jou het mooiste geluid in de hele wereld en voor jou is het ook nog eens pure kunst. Een artestiv type ben je wel. Bij jou is art a bang!

Tobi (12 x uitgekomen)

Wat ben jij toch braaf! Voor de akastuki ben je net iets te lief, maar je zit er wel bij. Als beloning mag je een lollie ^^

Pain (1 x uitgekomen)

Vrees mij! Nee, eigenlijk niet. Je bent de leider van de Akastuki en dat is een zware klus met mensen die rituelen uitvoeren en wanneer ze klaar zijn, alles onder het bloed zit, een plant/mens dat andere opeet, iemand die overal geld voor vraagt, iemand die alles explodeert en ga zo maar door. Ja, leider zijn is zwaar.

Sasori (3 x uitgekomen)

Je geeft veel om je poppen en ja, je bent gewoon iemand die van poppen houd. Voor jou is het kunst.

Kisame (0 x uitgekomen)

De jaws in mensenvorm (soort van). Met jouw zwaard ben je onoverwinnelijk. Way to go!

Itachi (15 x uitgekomen)

Jij bent Itachi! Een beetje terugetrokken persoon. Wel heb je heel veel fans achter je aan waar zelfs de grootste sterren u tegen zeggen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Amzilla

    oh, WANNEER KIJG IK MIJN LOLLIE?! hihihihihihi, ik ben nu eenmaal niet echt een evil persoon... ITACHIII :'( *ween ween ween* *gaat zitten in een hoekje en is de rest vn de tijd gloomy* itachi itachi itachi

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    Tobi, jeej lollie!!! :3

    1 decennium geleden
  • Ruki

    Tobi :3 yeaah betere omschrijving van mij is er niet xD

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    ITACHI! (H)
    hij is mijn favo character x)
    LEUKE QUIZ, IK GEEF KUDO 8D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?