Welk meisje uit mijn fantasie ben jij?

Ik heb heel vaak meisjes in mijn fantasie. Op wie van hen lijk jij? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Aurora Lacrimace (54 x uitgekomen)

Aurora is een apart meisje. Ze mag dan wel klein zijn, ze heeft een flink grote mond. Helaas is dit niet erg handig voor haar, hierdoor raakt ze vaak in de problemen. Maar eigenlijk is ze onzeker, bang om lief te zijn. Blijkbaar lijk jij op Aurora!

Leigh Davids (116 x uitgekomen)

Leigh is superverlegen en kruipt graag weg in boeken. Ze wordt al verlegen van een antwoord geven op een vraag, en is nogal een ramp bij spreekbeurten, stotterbuien, etc. Maar in Leigh schuilt een parel. Als ze achter de piano kruipt, dan merk je dat ze echt iets in zich heeft, alleen dat ze het naar buiten moet laten. Heb jij deze uitkomst? Dan lijkt je op Leigh.

Mercy Harris (133 x uitgekomen)

Mercy is een echt feestbeest. Af en toe antwoord ze niet zo slim, maar dan zit ze met haar gedachten ergens anders. Als ze je niet kent kan ze hard voor je zijn, maar na wat gesprekken is ze heel lief. Mensen hebben vaak al snel een oordeel over haar klaar, dat werkt in haar nadeel. Als je deze uitkomst hebt, lijk je waarschijnlijk op Mercy.

Pixie Hunter (410 x uitgekomen)

Pixie is een klungelig meisje. Ze is nogal rommelig, en mensen lenen haar dan ook nooit meer iets uit, na wat ervaring. Pixie is een vrolijk en kinderlijk meisje, maar dat maakt haar niet kinderachtig. Als het om serieuze zaken gaat is ze heel volwassen, maar het liefste speelt ze nog en ze zit graag op de schommel. Heb jij deze uitkomst? Dan lijk je op Pixie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (153)

  • PandatjuuhX

    Pixie, klopt helemaal! Deze quiz is geweldig en orgineel! Conclusie: deze is quiz is Super-awesome-geweldig-orgineel
    +kudo :)

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Pixie, leuke quiz! xD

    8 jaar geleden
  • Livycooky

    Leih

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    aurora

    9 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Pixie, al ben ik wel heel zuinig op mijn spullen en rommelig valt ook wel mee, maar voor de rest ben ik het er wel mee eens

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?