Welke one direction hottie past bij jou?

Je kent ze vast wel, de 5 hotties Liam, Zayn, Niall, Harry en Louis van One Direction. Kom er hier achter wie jouw dream date wordt!

Mogelijke uitkomsten

Louis 'The Tommo' Tomlinson (121 x uitgekomen)

Jouw droomboy is definitely Louis Tomlinson! Hij is net als jij verzot op fun en leuke grappen maken. Je bent heel sociaal en praat veel. Ook ben je de leukste thuis. Jij en Louis kunnen allebei zelfs de meeste zelf chagrijnige vrolijk maken. Jullie favoriete liedje van 1D is More than this. Je zou eens samen met Louis een feestje moeten houden, iedereen zal gegarandeerd komen!

Niall Horan (191 x uitgekomen)

Jij en Niall Horan zijn net als twee handen op een buik. Jullie liefde voor eten gaat door de maag. Als jullie een date zouden hebben, zou dat bij Nando's zijn, Niall's favoriete restaurant. Niall zit vaak in zijn eigen wereld te dromen, over jou! Hij houdt van zijn leven en kan overal om lachen, dus zorg dat je humor hebt.

Liam Payne (165 x uitgekomen)

Liam is jouw echte droomboy. Naast hem zal je niet wakker worden, aangezien hij een vriendin heeft, maar je past wel bij hem. Net als jij is Liam romantisch en verlegen. Hij kan niet zo goed spellen, maar daar kan je hem vast mee helpen! Ook kan je hem helpen met zijn angst tegen lepels. Hopelijk houd je van Disney films, want met Liam zul je er een heleboel kijken! Bereid je voor op romantische dates met veel schildpadden.

Harry Styles (96 x uitgekomen)

Jouw 1D liefje has got to be de cheeky Harry. Als je jonger bent dan 30, maak je niet zoveel kans, maar met jouw intelligentie kom je waarschijnlijk een heel stuk. Je houdt niet van alleen zijn, dus je moet wel bij hem blijven. Ook neem je altijd de leiding met je vlotte babbel.

Zayn Malik (213 x uitgekomen)

Zayn 'BradfordBadBoii' is jouw jongen. Hij is netjes en verzorgd en besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk. Meestal houdt hij zich op de achtergrond, maar hij staat stevig in zijn nieuwe schoenen. Hij zou wel graag een meisje willen met een stel hersenen.

Kevin the Pigeon (234 x uitgekomen)

Dit intelligent wezen houdt van meisjes die net als hem van reizen naar het zuiden houden. In de winter gaat hij met zijn vrienden en hopelijk met jou, op vakantie naar het zuiden. Je besteedt graag tijd met Louis, dus humor moet je hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • XMEMEPOWERX

    niall

    1 decennium geleden
  • HemmingsBabe

    Louis <3 xx

    1 decennium geleden
  • ledia

    als je kevin had is dit wat gebeurde:
    1.je proestte het uit van het lachen
    2. toen gingen je er met een idiote glimlach naar staren
    3.toen vond je kevin wel leuk
    4.toen was je het gelukkigste mens op de wereld! yaaaayy :)
    btw ik had nialler :) x

    1 decennium geleden
  • HorrorxHoran

    Kevin lol xD geniaal...geef mij maar liever Harry

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Jeeaah, ik heb Lia,(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?