STOP KONY.

Jullie hebben vast de toptrending op twitter gezien? #stopkony maar veel mensen weten nog niet wie joseph kony is right? klik hieronder gewoon even op ja, cause we need to make a change!

Mogelijke uitkomsten

STOPKONY! (235 x uitgekomen)

Neem alsjeblieft 30 minuten de tijd om dit filmpje te bekijken. Je zal geen spijt hebben, dat beloof ik je. We moeten dit stoppen, nu. MAKE A CHANGE, SPREAD THE WORLD! WE CAN DO THIS TOGHETER.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc








KUDO ZODAT DIT IN DE TOP KOMT, !

STOPKONY (0 x uitgekomen)

MAKE A CHANGE!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • TheseWords

    Jullie weten dat hij al vijf jaar niet meer in Oeganda is geweest en niemand er een idee van heeft waar ze wél zijn? Je weet zeker ook dat ze heel erg overdreven met het aantal kinderen en het "maar" om 5.000 kinderen ging? Ging ja, hij is dus namelijk niet meer in oeganda. Ook weet je natuurlijk al lang dat maar 30% van het geld naar oeganda gaat, waar het word geïnvesteerd in legers waar kinderen in zitten? Ook weet je vast allang dat vlak nadat het hidler-teken in het filmpje opdoemde, het peach-teken in het filmpje verscheen dat voor stop-kony staat en 21 april, die dag van de posters, de verjaardag van Hitler is? Ook zijn jullie er waarschijnlijk allang achter gekomen dat heel veel uit het filmpje is gephotoshopt en afkomstig is uit 2005, het jaar dat hij verdween.
    Natturlijk weten jullie dit alles, en nog veel meer allang, want jullie zijn niet zo dom om in een filmpje te trappen dat op internet staat hea?
    En denk nou zelf, zouden er echt mensen rondlopen die zulke dingen voor het geld zouden doen? Dat kan niet toch, er lopen namelijk helemaal geen slechte mensen, geen extreme criminelen op deze wereld rond.
    Of wel?

    1 decennium geleden
  • LoveMeBack

    mss ben ik achter ofzo maar ik zie overal stop kony staan ofzo maar wie is dat eignl??van sommige opmerken heb ik gehoord dat hy iets met de juegd van kindere doet ofzo maar verder??

    1 decennium geleden
  • xLaBrownie

    Ik heb gwn haat aan die man. Afschuwlijk! Dat je uberhaupt zoiets kan bedenken om te doen! SCHANDE

    Ik heb het overal op gezet, Twitter, Quizlet, Hyves, Facebook, etc.

    HATE KONY

    1 decennium geleden
  • iiLoveTW

    Ik wil 30 minuten de tijd maken maar het kan niet, ik wil wel heel graag weten wat het is ;C

    1 decennium geleden
  • Astrale

    Wij moeten die vent meer laten lijden dan al die mensen al bij elkaar hebben geleden.
    Het is walgelijk, serieus.
    SPREAD THE WORD!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?