7 minutes in heaven with justin bieber (a)

je bent gezellig bij justin thuis, met nog een paar andere vrienden. jullie besluiten met zn allen om 7 minutes in heaven te gaan doen.
Wat gaat er gebeuren tussen jullie??

Mogelijke uitkomsten

'een knuffel panda' (49 x uitgekomen)

Nadat Justin een paar voorwerpen in een kussensloop doet, sluit je ogen en pak je een voorwerp. "Aww, een panda." Je glimlacht. Hij greep je hand. "Let's go in the closet." Hij glimlachte. je zwijmelde op zijn zoete stem, als je hem naar zijn slaapkamer kast volgde. "Een kus voor mijn Panda." zei hij en in tussen drukt hij zijn lippen op de jouwe. Je glimlachte tegen zijn lippen aan. "When I met you girl, my heart went knock knock." zong hij. "Ik schreef dat over jou." zei hij. je kuste hem opnieuw. "En ik ben van plan om meer te schrijven. Over ons." benadrukte hij. "Because you're my happy ending."

'een nerd bril' (30 x uitgekomen)

je zat in een cirkel en het was nu jou beurt om een voorwerp te pakken. je voelt in de zak en had een bril uitgekozen. Je ging naar de kast alleen en zat in de hoek te wachten voor je Prins. "Hey." je hoorde een stem. je stond in de duisternis, maar werd terug geduwd door een figuur. "Hey, wat the hell?" vroeg je. "Relax baby, het is Justin." zei hij. Zijn tong raakte je lippen, maar wanneer je je mond voor afwijzing gesloten hield beet hij op je lip. "Mmm, ik vind je zo ondeugend." Hij lachte kwaad. "Justin, stop!" je duwde hem weg. "Wat, had je dit niet gewilt?"vroeg hij. "Nee, niet nu!" schreeuwde je naar hem. "Too bad". zei hij en hij sloeg je tegen de muur. Hij pakte je tieten en je hijgde, hij probeerde met zijn tong je mond te verkennen.je probeert weg te duwen, maar hij was gewoon te sterk. "TIMES UP!" Justin's vriend, Ryan, schreeuwde en opende de deur. je rende huilend weg en hebt Justin nooit weer gezien.

'een hoody' (28 x uitgekomen)

je trok een hoody uit de zak en hield het omhoog. "Hij is in de kast in de hal." zei een vriend van je. je nam de hoody met je mee in de kast. "Hey, iemand hier?" vroeg je, de deur kraakte. "Ja." zei een kleine stem . "Hier is je hoody." vertelde je hem, en sloot de deur. "Dank je" snotterde hij. "ben je aan het huilen?" vroeg je. "Een beetje." Hij zuchtte. "Waarom, wat is er verkeerd Justin?" vroeg je. "Hoe zou je weten dat ik het was?" 'Ik herken die stem overal, J.B.' zei je tegen hem. "Ik hou van dit meisje, en ik weet dat ze niet van mij houd." zei hij. je zat naast hem. "Hoe weet je dat, heb je het gevraagd aan haar?" vroeg je. "Nee, ze laat niks merken." zei hij. "Je kan niet weten wat meisjes denken. Vraag haar dan uit." zei je tegen hem. "Hey, kan ik je iets vragen?" vroeg hij. 'Ja, tuurlijk. "Zal je mijn vriendin worden?" vroeg hij, grijpen naar je hand. "Natuurlijk." Je glimlachte en kuste hem.

'een pet' (17 x uitgekomen)

"Dit moet Justin's cap zijn." zei je nadat je een roze ny cap uit de kussensloop had getrokken. "that is mineee!" Hij sprong op en rende naar je toe. "Alsjeblieft." je lachte, en gaf hem zijn pet. "Jij mag hem dragen. Je ziet er schattig uit met een pet op." zei hij, terwijl hij de pet op je hoofd zette. "Laten we deze partij dumpen en naar het park gaan!" zei hij, hij grijpt je pols en trekt je naar de deur. "Oke, oke." Je lachte en volgde hem de deur uit. "Ik ben eerder!" zei hij, en hij begon te rennen in de richting van het park, aan het einde van de straat. 'Ik ga winnen! "schreeuwde je, en sprintte voor hem. Hij was vlak achter je, pakte je vast en je viel in de zandbak. "He, niet eerlijk!" schreeuwde je. "Je wint, eerlijk is eerlijk." zei hij. "De loser moet de winnaar een kus geven." zei je grijzend tegen hem. Hij kuste je lippen zacht en stopte de zoen met een gigantische grijns.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Bieberacke

    ik twijfelde tussen een hoodie en een nerdbril,
    ik draag vaak hoodie's en heb een nerdbril met echte glazen zegmaar.
    wat ben ik blij dat ik de hoodie heb gekozen haha :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?