Wat is jouw karakter? #Ja&Nee vragen. Update +2 vragen 9 maart.

Hoi!

Probeer de quiz, ik weet niet of hij klopt hoor :'3. Tenminste is het met ja&nee vragen dus das dan weer mooi =D. Eerlijk invullen <'3.
Hij kan nog geupdate worden ofzo, en de antwoorden kloppen misschien niet: Dus als je een mens bent die gaat klagen om de antwoorden ofzo omdat 'tie eventueel niet kloppen: ga niet flippen als het antwoord niet klopt.

Bye ^^.

Mogelijke uitkomsten

De dromer. (13 x uitgekomen)

Jij bent een beetje een dromer. Je vind het heerlijk om te fantaseren over je leven en alles, waarschijnlijk vind je boeken met een tikkeltje fantasy fijn. Soms kan je wel wat afwezig doen of doe je perongelijk iets verkeerds omdat je met niet helemaal aan het opletten bent.

De stoere. (7 x uitgekomen)

Jij durft echt veel! Jij bent voor niemand bang en wie commentaar op je heeft kan "oprotten". Je bent heel zelfverzekerd en kan daarom ook iedereen aan. Je bent stoer en je bent helemaal jezelf. Soms kan je misschien wat "fel" overkomen, maar daar kan je ook niks aan doen. Je vind het fijn als je je gelijk krijgt.

De vrolijke. (25 x uitgekomen)

Jij bent echt het vrolijke en hypere type! Waarschijnlijk doe je heel veel aan sport en praat je erg veel. Als een vriend(in) een beetje verdrietig is fleur jij ze zo weer op met je karakter. Alleen kan je soms misschien iets te vrolijk zijn waardoor mensen je irritant kunnen vinden. Voor de rest houd jij van vrolijke dingen: vrolijke kleuren, leuke muziek en kan je goede grapjes maken.

De rustige. (13 x uitgekomen)

Jij bent het wat rustige type. Je bent niet zo van het sporten en je hebt heel veel geduld. Even in een boek lezen of soms lekker relaxet doen doen is helemaal jouw ding. Als een vriend(in) je hulp nodig hebt sta jij voor hem/haar klaar. Ook ben je een goed mens, je neemt het vaak op voor mensen die geplaagt/gepest worden. Alleen moet je een beetje oppassen dat je nog wel veel dingen met je vrienden gaan doen.

De brutale. (6 x uitgekomen)

Vind je iets irritant? Je zegt er gelijk wat van. Je zegt graag je mening en wat andere er van vinden kan je helemaal niks schelen. Je bent wel een beetje brutaal en soms kan school je helemaal niet intereseren ofzo. Je bent sterk en je gaat nooit met iemands mening in mee, het is meer andersom. Je houd van lol maken en voor jou geld: "WE ARE YOUNG, AND WILD, AND FREE!"

De normale. (0 x uitgekomen)

Jij bent het normale type. Aardig, vind sporten leuk maar minder of meer wil je niet, houd wel van een feestje - als het maar niet te uit de hand loopt, je hebt zo je hobby's en ook wel een paar goede vrienden. Meestal durf je wel je mening te zeggen, maar toch ga je wel is met iemand mee in de mening omdat je dan niet jouw mening durft te zeggen - je bent bang dat ze het "gek" vinden. Overal zit je tussen in: Niet te lui, niet te actief en ga zo maar door.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?