Bij wie van B2ST pas jij?

Wie van hen past bij jou? De schattige Yang Yoseob? De stoere Yong Junhyung? Doe deze quiz en je komt erachter!

Mogelijke uitkomsten

Yang Yoseob (10 x uitgekomen)

Je bent schattig, je doet wat je wilt. Deze knappe jongen die ook superschattig is zal vast als een blok voor jou vallen! Hij is een tikje verlegen op het gebied van meisjes, maar als je hem eenmaal leert kennen dan kan het wel meer worden dan alleen maar een goede vriend van je...

Son Dong Woon (5 x uitgekomen)

Jij bent lief en aardig en ziet er vaak ook schattig uit. Jij zou wel eens het vriendinnetje kunnen zijn van deze boomlange jongen. Hij kan zingen, dansen, rappen en is de maknae van de groep!

Lee Gi Kwang (14 x uitgekomen)

Jij bent lief, mooi en deze jongen past perfect bij jou. Je praat gemakkelijk met jongens, het is niet zo dat je giechelend naar ze staat te staren en als ze met je proberen te praten dat je met een open mond als een leeghoofd naar ze staat te staren. Misschien wil hij je wel dansles geven... Je moet maar blij zijn met zo'n jongen, die kom je niet al te vaak tegen!!

Jang Hyunseung (6 x uitgekomen)

Deze jongen is heel lief maar heeft ook zo zijn stoere kanten! Hij kan goed zingen en is heel romantisch en grappig. Hij denkt dat hij heel mannelijk is en vraagt zich af waarom zijn fans hem 'mooi' vinden in plaats van knap. Hij kan ook heel goed dansen en ziet er vaak supergoed uit!

Yoon Doo Joon (3 x uitgekomen)

Jij bent het perfecte meisje voor hem. Hij houdt van meisjes die wel een potje voetbal met hem willen spelen, die goede manieren heeft en zijn ouders aardig vindt. Ook heb jij een lieve persoonlijkheid die behulpzaam is.

Yong Junhyung (26 x uitgekomen)

Jij bent een lang meisje die goed kan dansen en met een scherp verstand. Je bent een van de boys, maar tegelijkertijd ook meisjesachtig. En je mag best een beetje lui zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • BAP4EVER

    Yosobbie Oppa , je moet een mooiere foto van hem plaatsen :))
    Oooh en kan je ook een quiz met BAP maken <[^.^]>

    9 jaar geleden
  • PrincessDidi

    yang yoseob<3 yaay ^^

    1 decennium geleden
  • Namstar

    Yoseob <3

    1 decennium geleden
  • INFIRESMAN

    Yay Gikwang :3 meheeee ...


    abs ...


    :'D

    1 decennium geleden
  • Noona

    Lee Gi Kwang ^^ ken hem niet
    bedankt, door jou heb ik ze leren kennen _O_
    IK MOET ZE GOOGLE (H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?