welke zangeres ben jij?

als je wil weten welke zangeres je bent doe dan deze quiz

Mogelijke uitkomsten

Miley cyrus (287 x uitgekomen)

ze is 21 jaar, ze zingt pop, hiphop, r&b, country, rock. ze bespeelt deze instrumenten: zang, gitaar en piana. ze is geboren in de verenigde staten.

Selena gomez (39 x uitgekomen)

ze is 21 jaar. ze is geboren in texas en woont nu in de verenigde staten. dit zijn haar genres: pop, dance, pop rock, electropop, dubstep. ze is een actrice, zangeres, stemacteur, kleding ontwerper, woordvoerster.

lauren anny j (93 x uitgekomen)

ze is 18 jaar. ze woont in België. haar genres zijn: pop. ze is singer-songwriter, actrice, zangeres. ze kan ook piano spelen

Taylor swift (48 x uitgekomen)

ze is 24 jaar. ze woont in de verenigde staten. haar genres zijn: pop, pop rock, country, country pop. ze bespeeld deze instrumenten: gitaar, banjo, piano, ukelele.

Kesha (34 x uitgekomen)

ze is 26 jaar. ze is geboren in los angeles, californie. haar genres zijn: dance, electronisch, hip hop, pop. haar beroepen zijn: zangeres, songwriter, actrice, rapper. ze bespeelt deze instrumenten: vocaal, piano, gitaar, theremin, saxofoon.

Katy perry (36 x uitgekomen)

ze is 29 jaar. ze is geboren in santa barbara. ze woont in verenigde staten. haar genres zijn: pop, poprock, electropop. haar beroepen zijn: zangeres, (stem)actrice, songwriter. ze bespeelt deze instrumenten: stem, gitaar, piano.

Avril lavigne (43 x uitgekomen)

ze is 29 jaar. ze woont in Canada. haar genres zijn: alternatieve rock, moderne rock, poppunk, poprock. haar beroepen zijn: zangeres, songwriter, gitaris, actrice, model. deze instrumenten bespeelt ze: gitaar, piano, drumstel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LunaWarrior

    Kesha

    7 jaar geleden
  • xojade1

    Selena Gomez... Had liever Katy, hihi

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Miley Cyrus, nee, Eerder Taylor, Avril of Katy.

    1 decennium geleden
  • FrozenStar

    Avril. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?