LoZ: Skyward Sword karakters

*WAARSCHUWING: SPOILERS!!!*
Hoihoi mensjes, een nieuwe quiz van: MOI!c Ondertussen ben ik al een oud fossiel geworden (al een half jaar niet meer op Quizlet geweest) maar dat maakt niks uit, want nu ben ik een oud fossiel dat LoZ: Skyward Sword heeft! Ik ben nog steeds een Zelda-noob, dit is mijn eerste spel. Maarja, hier dus een quiz over de poppetjes uit Skyward Sword. Wie zal jij zijn???

Mogelijke uitkomsten

Link (5 x uitgekomen)

The Hero of Time! Jij bent Link, het hoofdpersonage. Zonder jou is de wereld verloren! Jij hebt moed en zet alles op het spel om je vriendin Zelda the redden. Ga zo door.

Zelda (5 x uitgekomen)

Jij bent Zelda. Daar is op zich niks mis mee, maar ze trekt wel problemen aan. In elk spel wordt ze gekidnapt, en dit is geen uitzondering! Pas op voor Ghirahim, voordat hij iets met je doet.

Ghirahim (1 x uitgekomen)

Emo, Gay en FABULOUS! Jij bent pervert Ghirahim. This fills my heart with rainbows! Ghirahim is een echte gentleman met een zwak voor schattige kleine heldjes :3 Hij is het zwaard van het kwaad en... Ok, meer weet ik er niet over te zeggen. Maar blijf uit de buurt van kleine kindjes.

Fi (2 x uitgekomen)

Er is een kans van 94,5% dat jij Fi, de zwaardgeest representeert. Fi helpt Link op zijn missie om het kwaad te verslaan en Zelda te redden. Je bent echt super irritant en kan goed dansen. Echt, stop eens met dat gezeur. Toch kan je best behulpzaam zijn. Soms. Bijna nooit.

Groose (0 x uitgekomen)

Groosegroosegroosegroose :3 In het begin van het spel was je echt een ******* maar later werd jij dus mijn favo mensje :3 Ga zo door en owja: GA NOOIT NAAR DE KAPPER. Mooie kuif.

Demise (3 x uitgekomen)

Jij hebt niks goeds in je, Demise. Jij bent de bron van al het kwaad. Meer heb ik niet te zeggen. P.S: Je haar staat in de fik.

Scrapper (0 x uitgekomen)

They see me trollin', they see me hatin'. Jij bent dus Scrapper, de irritantste robot van het universum. Jij bent een van Link's vele slaafjes, maar doet het vooral voor Fi. Ik raad je aan om haar NIET ALS VROUW TE NEMEN.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Maboroshi

    Ghirahim.
    AWH YEA!
    Emo, Gay en FABULOUS! Jij bent pervert Ghirahim. This fills my heart with rainbows! Ghirahim is een echte gentleman met een zwak voor schattige kleine heldjes :3 Hij is het zwaard van het kwaad en... Ok, meer weet ik er niet over te zeggen. Maar blijf uit de buurt van kleine kindjes
    >> I WUV THIS TEXT, MWHAH! xP

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Master, I calculate a 98% probability that I am Fi.

    Ik ben nog steeds Ghirahim fan, anyway xD
    He just makes me positively giggly and fills my heart with rainbows =D
    Tahah, beste evil gamepersonage die ik ken xD

    En Demise lijkt nog altijd teveel op mijn naam, Denise. Oké, de uitspraak is heel anders en Demise is Engels, maar dan nog, qua schrijfwijze... een paar dergelijke persoontjes lazen echt 'Denise' toen ze voor het eerst 'Demise' zagen staan. Tjaaa... xD

    1 decennium geleden
  • PinePits

    Shieiet. Waarom doen de plaatjes het niet? (Lol, dat rijmtxD)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?