Wie ben jij van A.N.T. Farm

A.N.T. Farm is een programma op disneychannel. Als je wil weten op wie je het meest lijkt ga dan verder!(Y)

Mogelijke uitkomsten

Chyna Parks (53 x uitgekomen)

Chyna Parks is hoogbegaafd en supergetalenteerd! Ze speelt wel 13 muziekinstrumenten en kan heel goed zingen.Als ze nieuw in de A.N.T. Farm komt wil ze maar een ding:erbij horen!Maar Lexi de it-girl van school wil eigenlijk niks met de ANTS te maken hebben.Haar beste vrienden zijn Olive en Fletcher en haar broer is Cameron.

Olive Doyle (30 x uitgekomen)

Olive Doyle is hoogbegaafd en ze onthoud alles wat ze ooit gehoord,gezien of gelezen hebt. Ze is bang voor veel dingen als krulfriet,tuinkabouters,heksen, spoken en stof enne de oudere leerlingen.Haar BFF Chyna wil er meteen bijhoren, terwijl Olive liever on-populair blijft,Chyna wil met Lexi omgaan ookal vind ze haar niet aardig,Olive is bang voor haar. Haar andere beste vriend is Fletcher.

Fletcher Quimby (4 x uitgekomen)

Fletcher is hoogbegaafd en hij is heel artistiek. Hij schildert heel vaak. Hij is net als Olive een klein beetje bang voor de oudere leerlingen. Hij is verliefd op Chyna,maar die ziet hem als een vriend. Zijn beste vrienden zijn Olive en (in het speciaal)Chyna.

Lexi Reed (47 x uitgekomen)

Lexi is de it-girl van Webster High. Ze wil echt niks te maken hebben met de ANTS tenzij ze ze een beetje kan pesten. Ze kreeg sinds ze op school zit elke hoofdrol in de schoolmusical en ze krijgt altijd alle aandacht,tot dat Chyna kwam dan.Daarom zit ze Chyna het liefst dwars. Haar BFF is Paisly

Cameron Parks (9 x uitgekomen)

Cameron Parks is de grote broer van Chyna. Alhoewel hij is nogal klein voor zijn leeftijd. Hij beschikt niet over een talent. Teminste hij heeft die nog niet ontdekt. Hij irriteert zig soms aan zijn zusje die vaak alle aandacht krijgt. Hij is een beetje verliefd op Paisly.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • tinkerbel1

    maar ik denk eerder china

    1 decennium geleden
  • tinkerbel1

    dus ik denk dat ik lexie ben

    1 decennium geleden
  • tinkerbel1

    ik heb 2x zo,n quiz gedaan en de eerste keer was ik lexie en de andere keer china

    1 decennium geleden
  • MeikaMe

    Ik ben Chyna!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?