Wie zou jij het eerst vervloeken?

Er zijn in Harry Potter vast wel personages die je mag. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die je niet mag en die je het liefst zou vervloeken. Wie? Deze quiz zoekt het voor je uit!(cool) Is het Harry? Misschien is het ook wel Ron of Hermelien. Malfidus staat er ook tussen. Succes!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (80 x uitgekomen)

Harry is wel aardig enzo, maar hij bemoeit zich soms wel met zaken waar hij zich niet mee moet bemoeien. Reden genoeg om hem te vervloeken, toch?

Ron Wemel (24 x uitgekomen)

Hij is ook wel aardig, maar hij is ook snel jaloers. Als je van hem af wilt, is een weekje op de ziekenzaal door jou toedoen nog niet zo erg toch?

Hermelien Griffel (2 x uitgekomen)

Hermelien moet het altijd beter weten. Ze schept verschrikkelijk op dat ze slim is enzo. Maar is Hermelien ook zo slim dat ze jou vervloeking kan omzeilen?

Draco Malfidus (0 x uitgekomen)

Hij is rijk enzo, maar daar direct ook irritant en arrogant bij. Is hij ook zo rijk dat hij zoveel geld biedt zodat hij uit het ziekenhuis ontslagen wordt?

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • FiliaDeorum

    Dit is zo'n quiz waar je alleen extreem de ene kant op kunt of extreem de andere kant op. Dat vind ik zo vervelend. Er is geen tussen.

    1 decennium geleden
  • Ortiz

    Ron :p nee hoor ik vind Ron een schatje maar Draco zou ik nooit vervloeken en Hermelien ook niet ondanks haat betweterige gedrag waar ik een pesthekel aan heb en Harry nee abosluut niet.
    Ik zou graag Omber vervloeken!

    1 decennium geleden
  • MeLovesHP

    neeee ik wil harry niet vervloeken (huil)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Ron Wemel? Dat is een van de liefste mensen die ik ken, dus waarom zou ik?

    1 decennium geleden
  • BorsatoFan

    Nee,uitkomst klopt met geen bal,naamgenootjuuuh!Ik ben nl ook Angelica.(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?