Samen is beter dan een: Deel 5

Je was dus Malou's huis binnen geslopen, en nu stond je voor haar kamer.. Het meurde vérschrikkelyk!! niet normaal xp maar, ff de vorige uitkomst dat je het weer een beetje weet;

===

Je hielt je hand voor je mond en neus en liep richting de trap. Voorzichtig liep je naar boven. 1-2-4-5-7 en nu een grote 8-11-12-14. Je wist precies op welke traptreden je wel en niet moest staan, om geen geluid te maken. Jij en Malou hadden dit vaak zat gedaan. Je stond nu boven aan de trap. Je dacht even na waar Malou's kamer ookal weer was. Die vieze zure lucht maaktte je duizelig. Ineens wist je weer waarr de kamer van Malou was. Hier liep je naartoe en je haalde die adem. Je bracht je hand naar de klink en je deed hem voorzichtig open..

Mogelijke uitkomsten

Samen.. ? (42 x uitgekomen)

Je ogen werden groot en je mond ging open. Je kon je niet meer houden en je begon te huilen.
Je keek naar het lijk van Malou's moeder. En toen je nóg beter keek, zag je daarop het kleine lijkje van haar broertje liggen. Je zakte door je knieën en liet je op de grond vallen. Hier bleef je liggen huilen. Je voelde pijn in je maag en je kon je niet voorstellen, dat mensen zo wreed konden zijn. Je herinnerde je nog goed Damey. (Het broertje van Malou) Toen hij geboren was, was je elke dag gekomen. Het eerste woordje dat hij kende was ook Shaylee. Je herinnerde nog zijn lieve lach en zijn handjes die de jouwe altijd pakte. Zijn armpjes die hij naar je uitstak, als hij niet meer wilde lopen.
De tranen stroomde over je wangen.
Maar ineens stopte je. Je kwam overeind en veegde je tranen weg. -Als hier de moeder en het boertje van Malou liggen, betekend dat, dat Malou en haar vader hier ook nog ergens moeten zijn. En wie weet wat er allemaal aan de hand is! :O Toen je weer naar de kast keek balde je je handen tot vuisten. Je zei tegen jezelf dat je degene die dit gedaan had zou laten boeten! Toen voelde je een pijnscheut in je handen. Je keek erna en zag dat ze bloedde. Je had zo hard geknepen, je nagels hadden zich door het vlees geboord. Je veegde ze af aan je t-shirt, waar ze een bloedvlek achterlieten. Je liep terug naar de deur en deed hem open. Je stapte de gang in en sloot de deur achter je dicht.

Ghehehe xD (1 x uitgekomen)

Whahaa. Lekker voor je.. o_0" Als je het zo'n kutquiz vind, waarom doe je hem dan?
Noujaa,, boeiend xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Domenoco

    Het stinkt xO
    Srry hadk ff zin inn [á]
    VETUBERTRIINGSEXYVERHAAALL!! <3

    1 decennium geleden
  • THfurZimmer

    Heeey!! juh moet echt doorgaan zo ! Heel Spannend! En Zielig!! hoop dat je snel weer 6 en 7 heb Veel `Succes dOeeii

    1 decennium geleden
  • XxLeentjjxX

    jij bent egt waar crazy (grapsjueeh) nee ze zijn goed ma kvindt et wel eng:D:S

    1 decennium geleden
  • Fantasy

    *onderbewust bericht: PSYCHIATEEEEEEER PSYCHIAAAATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER* AHUM:D

    1 decennium geleden
  • bloodofangel

    PUSSY!! «3, Aah :) Kvind het eGt een geweldiGe quiz,, Zielig vn dat broertje! & Die mam! Dalijk is Malou ook dood! & Dat incident met JOUN vader dn! »3.. Jmmr! voor die Shylee! Noujaa!! Maak 6 vooral! :), xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?